Singur pe lume - Hector Malot
Recreatia mare - Mircea Sintinbreanu
Basme - Wilhelm Hauff
Ivanhoe - Walter Scott (poate e cam prea dificila)
David Copperfield - Charles Dickens
Oliver Twist - Charles Dickens
Tom Sawyer detectiv, Tom Sawyer in strainatate - Mark Twain
Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain
Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain
Minunata istorie a lui Nastratin Hogea - Leonid Soloviev
Amintiri din copilarie - Ion Creanga
Micul Lord - Frances Hodgson Burnett
Robinson Crusoe - Daniel Defoe
Coliba unchiului Tom - Henriette Beecher Stowe
Micul Print - Antoine de Saint Exupery
Printul fericit si alte povestiri - Oscar Wilde
Astea-s citeva dintre titlurile cartilor din biblioteca mea
Spor la citit!
Uite niste carti mai moderne :
1. Insemnarile unei pustoaice
2. Jurnalul unui pusti
3. Portretul fantomei
4. The lion, the wardrobe and the witch
5. Unde frugim de acasa?
6. Colt-Alb
Sunt foarte multe, mie una imi place sa citesc doar de groaza! In rest, doar autorul si titlul!
Iapa lui voda,Calin file din poveste,Florin scrie un roman,Povestea lui Harap-Alb,La secere, Greierele si furnica, Dumbrava minunata, Ispravile lui Pacala
Citeste LA MEDELENI, este o carte foarte frumoasa si in plus o vei studia in clasa 6, deci va trebui sa o citesti
Micul Print - Antoine de Saint Exupery e usoara si scurta. La medeleni.colt-alb.carti de jules verne.sherlock holmes.dar sunt cam greute pentru cls a 5'a -la sherlock holmes sa ai grija daca vrei sa le iei.sa fie scrise de sir arthur conan doyle- Sper ca te'am ajutat
Hector Malot-Singur pe lume
Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia
Printul fericit de oscar wilde; heidi, fetita muntilor; la medeleni; ulita copilariei; ciobanila; amintiri din copilarie; mica printesa; micul lord; cuore de Edmondo de Amicis; laleaua neagra; calatoriile lui guliver; alice in tara minunilor; alice in tara oglinzilor; legendele olimpului
Buna eu sunt in clasa 4 si am citit charlie si fabrica de ciocolata. este minunata. tio recomand cu mare placere. sper sa iti placa si tie
In cautarea lui Nemo,Amintiri din copilarie,Bunicul,Bunica,Babuta Holle, Judecata vulpii, Tapul si sarpele. Funda?
Dannnny întreabă: