Păi tocmai de aceea, îi mai las mâine un mesaj, în care ii solicit un răspuns pentru a ști ce am de făcut dacă mă va coordona dânsa sau sunt nevoită să apelez la alt profesor. Mă gândesc și la faptul că s-ar putea să îmi răspundă cândva și sa spună că îi dispusă să mă ajute și eu sa fi vorbit deja cu alt prof. Acum nu știu, sper să am noroc, desi sunt o persoană ghinionistă.
Păi nu știu, i-am lăsat 2 mesaje si m-a lăsat cu seen, gen nu știu.
Ai numarul ei? Daca il ai, suo si vorbeste direct cu ea îi spui cine esti si ca asteptai un raspuns din partea ei, ce varsta ai? Ce clasa esti?
Din atata cazul esti confuza?
Pai asa fac unii profesori, nu ar trebui sa te mire, nu sunt obligati sa raspunda mereu.
Inseamna ca nu vrea sa faca disertatia cu tine. Incearca la alt profesor.
Ești an terminal la master și încă nu te-ai obișnuit cu profii? Unii profi nu verifică mailurile, unii nu răspund la telefon, pur și simplu sunt ciudați. Mai așteaptă o săptămână și dacă nu răspunde alege alt profesor care are materia apropiata de tipul proiectului tău de disertație
Atat timp cat nu ti-a oferit un raspuns clar (fie el si in scris), nu inseamna ca a acceptat/respins propunerea ta. Fie doar a vazut si nu a avut timp sa raspunda, fie asteapta sa comunicati prin mijloace mai directe (telefon, fata in fata).
Cea mai buna abordare este cea a contactului direct. Acesta e un semnal ca tu chiar iti doresti sa faci lucrarea de dizertatie cu domnia sa si, asa cum s-a mentionat deja, e si un semn de respect.
Poate nu a avut timp să-ți răspundă, poate încă se gândește la ce să-ți spună, etc. Mai ai puțină răbdare, mai ales dacă i-ai trimis mesajele recent.
Exact de aia nu ti-a raspuns. Pentru ca i-ai trimis mesaj, ca la o colega. Nu i-ai aratat respect sa mergi sa vorbesti cu ea fata in fata. Incearca personal.
csintalan întreabă:
supadeceapa întreabă:
VMC întreabă: