Depinde când și cum ți-ai măsurat-o. Dacă e imediat după masă, e relativ normal. Dacă ai cazuri de diabet în familie, ar fi cazul să te informezi mai mult despre asta și să previi situațiile astea și pentru tine.
Foarte multe alimente îți pot afecta glicemia. În același timp, corpul tău, în sine, poate afecta felul în care își prelucrează glicemia. Hrănește-l cu lucruri esențiale, precum legumele și fructele, și scapă de zaharuri și grăsimi, treptat, dar cât mai mult.
Vezi că la categoria „zaharuri", sucurile din comerț sunt cele mai nocive, deseori au mai mult zahăr decât o tabletă de ciocolată. Patiseria, cipsurile, snacks-urile, prăjelile, fasolea, carnea, toate acestea au un conținut ridicat de compuși care îți pot crește glicemia.
Consultă un medic specialist înainte să decizi ceva, dar oricum ar fi, pentru sănătatea ta, fie că ai probleme de acest gen sau nu, e bine să urmezi sfaturile de mai sus într-o oarecare măsură.
Nu tot ce ne place e bun :-)