Salut si eu sunt in a 8-a si noua ne-au zis ca se face MA - Media aritmetica de ex. Nota de la lb romana cu nota de la matematica se face media aritmetica (se aduna notele alea doua si se imparte la 2 ) si iti iasa nota. Se calculeaza media cu care ai terminat la clasa din clasa 5-a pana in a 8-a si de acolo iasa iar o nota si se face din nou media artmetica cu nota de la teste si media anuala la clasa
Pls Funda
Buna,si eu sunt tot clasa a VIIIa ...deci " nu exista nu il iau" pentru ca indeferent de nota pe care o iei poate sa fie si 1 se aduna cu nota de la romana si se face o medie a celor 2 note.Iar aceasta nota finala (adica media celor 2 ) se calculeaza cu media 5-8 ...Aceasta este noua regula, bafta la examene!
Pai nu are importanta cat iei media se calkuleaza poti s iei jh 1 :d stiu jh eu ca st tot ca tine in kls a8a se calkuleaza mediile stai linistit:*
Se face media aritmetica la examenul de la romana si matematica, iar rezultatul se aduna cu media V-VIII si se imparte la doi, nu poti sa pici examenul doar sa iei unu.
Buna,sincer nu stiu...insa sunt sigura ca vei face macar de un 5(nota minima de trecere)faci o figura, scrii niste formule mai faci un exercitiu si iti scoti nota.bafta
Dacă nu îl iei, pici capacitatea și apoi o să trebuiască să dai iar în toamnă( doar la materia la care ai picat) și nu prea o să mai poți să ai pretenția la vreun liceu mai bun...adică o să apuci ce-a mai rămas nedorit.
Ruxiii întreabă: