Buna.Eu cred ca doar de la camin ti se poate oferi.Gandeste-te ca asta e o masura de preventie, ca sa nu intre oricine in cladire. Daca s-ar putea face copii asa usor, n-ar mai exista metoda asta, ci o alta? Aveam si noi cartele, insa majoritatea timpului sistemul era stricat. Puneam cartela, si portarul facea repede semn sa intru, ca e descuiata usa. Poate ai si tu noroc asa, cel putin pana cand poti primi o alta cartela.
Sinceră să fiu, habar nu am ce sa fac. La noi funcționează mereu și colega mea nu are același program ca mine. Poate că o să încerc să împărțim aceeași cartela, sa o țin eu când ajung intra ei și să o țină ea când vine ea prima și apoi să cobor eu sa îi deschid când vine. Am văzut că există centre care fac asta, e o situație oribila. Mi s-a mai întâmplat asta acum câteva luni și am stat la ușă ore bune până mi-a deschis și mie cineva.
Buna! Eu unul sunt la liceu, nu stau la camin. Exista probabilityatea sa se demagnetizat din cauza ca a stat pe langa vreun magnet la fel cum se demagnetizeaza si banda casetelor audio... odata tinute langa un magnet nu mai se aud
Știu asta, doar că nu am ținut cartela de acces langa niciun magnet sau electronice. Odată ce am plecat acasă, am pus cartela într-un buzunar interior. Dar, cumva am rezolvat problema. L-am sunat pe administrator mi-a spus că și altor studenți li s-a întâmplat să se demagnetizeze și vom primi altele până vinerea viitoare.
Foarte bine