| Ana282003 a întrebat:

Buna!
Tocmai ce mi-am dat seama că, a doua oară în acest an, mi s-a demagnetizat cartela de acces in cămin. Nu știu care este cauza, nu am ținut-o lângă telefon, laptop, însă azi, când m-am întors din vacanță, nu am reușit să o folosesc. Mi s-a spus, când am cerut alta, că nu mai au, deși m-am oferit să plătesc pentru o alta. Întrebarea mea este: exista locuri speciale care fac copii după astfel de cartele de acces? As putea face o copie după cartela colegei mele de camera, însă îmi e tare teama sa nu se deterioreze și asta în procesul acesta, sa nu se demagnetizeze și să rămânem fără nicio cale de acces in cămin. Voi v-ați făcut copii după astfel de cartele de acces? Daca da, cea originala a rămas intactă?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, se poate, costă câțiva leuți

https://smart-key.ro/preturi.php

| Ana282003 explică (pentru sierra1):

Mulțumesc!
Vreau doar sa pot intra în clădire. Însă mă tem sa nu i se demagnetizeze colegi mele cartela când este făcut copia.

| sierra1 a răspuns (pentru Ana282003):

Asta spuneam: e ok fără teamă

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca doar de la camin ti se poate oferi.Gandeste-te ca asta e o masura de preventie, ca sa nu intre oricine in cladire. Daca s-ar putea face copii asa usor, n-ar mai exista metoda asta, ci o alta? Aveam si noi cartele, insa majoritatea timpului sistemul era stricat. Puneam cartela, si portarul facea repede semn sa intru, ca e descuiata usa. laughing Poate ai si tu noroc asa, cel putin pana cand poti primi o alta cartela.

| Ana282003 explică (pentru dullcat):

Sinceră să fiu, habar nu am ce sa fac. La noi funcționează mereu și colega mea nu are același program ca mine. Poate că o să încerc să împărțim aceeași cartela, sa o țin eu când ajung intra ei și să o țină ea când vine ea prima și apoi să cobor eu sa îi deschid când vine. Am văzut că există centre care fac asta, e o situație oribila. Mi s-a mai întâmplat asta acum câteva luni și am stat la ușă ore bune până mi-a deschis și mie cineva.

| dullcat a răspuns (pentru Ana282003):

Inteleg.Ma duceam si eu sa ii deschid colegei cand isi uita cartela. Ar trebui sa iei numarul de telefon al portarului si sa-l rogi pe el sa dechida, nu sa ramai blocata. Ii arati carnetul si legitimatia de camin, ii mai cumperi o cafea si rezolvi.

| Ana282003 explică (pentru dullcat):

Asta îmi amintește de atunci când am rămas pe afara și tot băteam sa îmi deschidă portarul, care nu m-a băgat în seamă.

| dullcat a răspuns (pentru Ana282003):

Da, erau si din astia.Mereu se schimbau oricum, asta dovedind ca era un job foarte satisfacator. laughing

| Cherciumihai a răspuns:

Buna! Eu unul sunt la liceu, nu stau la camin. Exista probabilityatea sa se demagnetizat din cauza ca a stat pe langa vreun magnet la fel cum se demagnetizeaza si banda casetelor audio... odata tinute langa un magnet nu mai se aud

| Ana282003 explică (pentru Cherciumihai):

Știu asta, doar că nu am ținut cartela de acces langa niciun magnet sau electronice. Odată ce am plecat acasă, am pus cartela într-un buzunar interior. Dar, cumva am rezolvat problema. L-am sunat pe administrator mi-a spus că și altor studenți li s-a întâmplat să se demagnetizeze și vom primi altele până vinerea viitoare.

| Cherciumihai a răspuns (pentru Ana282003):

Foarte bine thumbs up