Nu ai dreptul să-l acuzi, a fost temeinic! N-ai apelat la poliție fiindcă l-ai făcut bolnav/handicapat dinainte. Tu știi din astea multe, nu?
Tu nu ai inteles, nu eu l-am facut ci politistul.Fiindca mi-a spus ca daca sufera de un handicap este in lipsa puterilor mele, politia lui nu ii poate face nimic...
După felul în care ai scris răspunsul anterior ai dat de înțeles ca și cum tu ai fi dedus asta.
Poliția nu poate să-l ia drept inculpat din prima, întâi se fac cercetări, așa este procedura. Dacă este scutit sau nu de răspunderea penală depinde de modul în care se aplică Codul de Procedură Penală, dar până când nu există o dovadă sau mărturie a unei infracțiuni nimeni nu poate fi anchetat.
Este bizar modul pesimist și îndoielnic în care polițistul abordează cazul.
Sincer, nu stiu ce o sa ii faca, asteapta sa raspunda si altii, dar trebuie sa te duci imediat la politite caci nu poti sa stii, daca si maine te asteapta iar?!
Eu acum sunt in oras la liceu, parintii mi-au deschis salonul aproape intr-un sat apropiat de cel in care locuim noi si de orasul unde si-au deschis si ei afacerea...Eu sunt acolo doar de vinerea pana duminica, dar de asta mi-e frica; fiindca am o anumita scarba acum in mine si ma sperie tot mai nou...
Ba da, merg la scoala, sunt la un liceu pedagogic, vreau sa urmez o facultate.Am facut o scoala de make-up la varsta de 16 ani, vreau sa incep academia de make-up la 18 ani.Parintii mei au un salon si au decis sa imi deschida si mie unul la rugamintele mele enorme, iar cand o sa implinesc 18 ani, o sa fie trecut pe numele meu.Au decis sa faca asta fiindca m-au vazut foarte responsabila in toate lucrurile pe care le fac, si inca de mica am vrut sa fiu pe banii mei.La plecarea lor in afara m-am maturizat de la o varsta foarte mica si stiu ce inseamna o responsabilitate.Iar acest salon a fost facut ca un cadou de varsta majora pe care o voi implini
Cel mai bine ar fi sa ii faci reclamatie la politie si sa ceri ca in fiecare seara sa fie un politist sub acoperire sa-l poata identifica / aresta
daca nu-l reclami acesta va aduza de tine
NU INCERCA SA PLATESTI PE CINEVA SA-L BATA
Nu m-am gandit la baiataie, doar ca am ramas asa socata fiindca daca nu era acel barbat in trecere cine stie ce imi facea fiindca apucase sa-mi puna mana la gura.Dar am sunat-o pe mama si mi-a spus sa-l sun pe prietenul tatalui meu care lucreaza la politia locala si sa-i spun dar habar n-am ce sa-i spun.ma gandesc sa-l intreb pe cel cu magazinul de langa mine poate il cunoaste, din cate am observat ii este client fidel...
Cum nu stii ce sa zici? Ia actiune si fa ce trebuie ca sa nu se mai repete, daca data viitoare nu va mai trece nimeni pe acolo? In locul tau as fi sunat imediat la politie...
Ok,am sunat; i-am povestit mi-a spus ca el crede ca stie despre cine este vorba dar inca nu vrea sa arunce cu batul in balta.Maine o sa se duca la acel magazin alimentar si o sa se intereseze...mi-a spus ca deocamdata nu poate face nimic decat sa urmareasca cateva zile ce si cum.Fiindca omul acela daca are un handicap sau cine stie ce nu ii poate face nimic fiindca vai este bolnav si nu constientizeaza...
Dannnny întreabă: