anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, acum cateva zile mi-am dus telefonul la un service ca sa-mi schimbe display-ul si le-am dat si parola mea de la telefon ca sa il verifice dupa iar acum am primit um email de la Facebook(numai Facebook folosesc ca social media) cu ‘Someone may have accessed your account’. Este posibil ca cei la care mi-am dus telefonul sa-mi fi luat parola si gmailul si sa-mi intre pe cont? Practic nu au voie sa umble in conturile altora.

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

In general, pe telefon, nu te loghezi de cate ori intri pe Facebook; logarea e salvata si intri direct.
Cat despre mail, stiu ca Facebook trimite mail daca te loghezi de pe un alt dispozitiv decat de obicei. Daca cineva de la service ti-a deschis Facebook-ul, de pe telefonul tau, nu prea aveai de ce sa primesti mailul. Era acelasi dispozitiv.

| Uavaajanzjaba a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Ma refer ca poate mi-a luat email ul si parola ca le am notate in telefon si au intrat pe un alt telefon dupa cateva zile

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Schimba parolele! Urgent!

| Uavaajanzjaba a răspuns (pentru Salontanul):

Ar trebui sa-mi schimb si email ul?

| Salontanul a răspuns (pentru Uavaajanzjaba):

Nu neaparat. Doar in ideea in care s-ar putea folosi sa-ti trimita spam. O data schimbata parola nu mai are ce-ti face.

| Brizbriz a răspuns:

Aham
schimba toate parolele din telefonul ala si din orice cont in legatura cu, conturile din telefon
apoi dpune plangere la anpc

| Uavaajanzjaba a răspuns (pentru Brizbriz):

Ar trebui sa imi schimb si email ul?

| Brizbriz a răspuns (pentru Uavaajanzjaba):

Daca iti schimbi parola la email... NU