| TurtaDulce a întrebat:

acum cateva zile mi-am pierdut telefonul si l-am blocat. intrebarea mea este daca doar apelurile sunt blocate? sau cine mi-a gasit telefonul poate sa imi vada numerele din agenda sau mesajele? multumesc dau fundita

Răspuns Câştigător
| Tynnna a răspuns:

Pai daca a gasit cineva telefonul a putut sa vada tot in el, inclusiv numere din agenda, fisiere personale. Dupa ce ai blocat cartela( ca presupun ca la cartela te-ai referit, telefonul nu stiu cum il poti bloca odata ce l-ai pierdut), nu a mai putut sa sune de pe ea, dar telefonul il poate folosi in continuare si in continuare poate vedea tot ce ai in el. Insa, daca aveai cod de blocare la telefon(nu la cartela) si acea persoana l-a inchis pentru a schimba cartela, atunci cand il va deschide din nou nu va putea sa faca nimic pe telefon. Oricum numarul d telefon ti-l poti recupera. Mai multa atentie data viitoare.winking Am patit-o si eu. sad

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Depinde daca ai avut cod pin nu poate intra, daca a apucat sa-l gaseasca deschis se poate sa o fi vazut tot pana ai apucat tu sa il blochezi! Oricum acum nu mai poate face nimic! papa

| misu a răspuns:

Iti vede numerele, doar atat