| yooshi a întrebat:

Bună TPU! Acum o luna mi-am facut CV pe cvmaker.ro și am uitat sa imi anulez abonamentul. Cand a trebuit sa mi se reînnoiască nu s-a putut pentru ca nu aveam bani pe card si mi-au trimis mail ca am o sumă restanta care trebuie plătită chit ca mi-am anulat abonamentul cand am aflat. Mi se pare normal sa mă anunțe si sa imi blocheze contul nu să am o sumă restanta.
Ce credeți ca se întâmplă daca nu plătesc?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se intampla nimic, doar nu o sa mai poti folosi contul

| Miha12345678 a răspuns:

Buna! ce s-a întâmplat pana la urma? și eu sunt in aceeași situație

| ne782UY a răspuns:

Bună! Sunt fix in aceeași situație. Am făcut un amarat de CV și mi-au cerut ulterior 99, 99 lei abonament. Pe bune? Norocul meu a fost că am platit cei 5, 99 lei pentru CV cu cardul Revolut și m au anunțat că site ul pare suspect și nu au autorizat plata automata. M am dezabonat apoi dar îmi vine email cu somație de plată. Nu voi plati nici un leu. Am platit serviciul la momentul creării CV ului. As fi curioasa ce risc neplătind și, daca mă puteți ajuta să mă îndrumați unde să depun o plângere. Va mulțumesc!

| Adela175 a răspuns:

Buna, la fel am patit si eu, m-am trezit ca mi-au retras banii din cont fara sa fiu intrebata daca vreau sa prelungesc sau nu, jepcari.

| Nickolleta a răspuns (pentru Adela175):

Ati mai rezolvat ceva? Si eu am patit acest lucru.

| ioana18roky a răspuns (pentru Nickolleta):

Buna, am constatat si eu ca am la ei o restanta de 3 luni neachitate, dupa ce au retras deja contravaloarea pentru 3 luni. Eu am facut sesizare la ECC, astept sa vad daca o accepta. Voi? cum ati procedat? Multumesc

| dixiedixie a răspuns (pentru ioana18roky):

Buna. Si eu am patit la fel. Am facut si eu aceeasi sesizare la ECC. Ai rezolvat ceva? A trebuit facuta sesizarea la ECC pentru ca firma e din Olanda din ce am vazut. Practici murdare.

| MosaBety a răspuns:

Am patit ca voi. Problema e ca am anuntat banca sa nu de adrumul la bani si a facut-o. Si imi cere dovezi. Am scris firmei detaliile platii si i-am cerut sa imi dea banii inapoi mai ales ca nu am cont. Am utilizat serviciul ocazional. E un abuz sa ti se ia banii fara sa iti dai acordul.

| Lp_Deny_1997 a răspuns (pentru MosaBety):

Din pacate banca nu e de partea noastra mereu. Si eu am patit asta. Am facut cont, am realizat un CV si l am platit (suma de aproximativ 6 lei) la o saptamana sa ma trezesc cu notificare de plata a 99.99 la CVmaker.ro. Le am scris si m au anuntat ceea ce ar fi trebuit sa stiu din momentul in care am descarcat CV-ul, faptul ca se face abonament AUTOMAT. Deci ei se folosesc de datele cardului daca ai nesansa sa intri la ei pe site pentru un amarat de CV. Bafta!

| Cețeapăamluat a răspuns:

Mi-au fost retrași 100 de lei fără să mă anunțe cea mai mare țeapă

| otrebor a răspuns:

E frauda.Stai linistit.Este escrocherie