| xPanth3r a întrebat:

Buna TPU, acum o zi, a venit un baiat la mine pe sv de metin, tin sa mentin ca am un sv de metin si a vrut sa il ajut ca nu putea sa il descarce... sau ceva de genu, am intrat la el in laptop printr-un program la distanta si am reusit cu clientul cu greu si dupa m-am pus si i-am actualizat driver-ul la placa video dupa care a inceput sa-i mearga laptop-ul greu, pe langa asta a inceput sa-i faca fite windows-ul si a zis ca il duce sa il faca la un prieten de ai lui ca e vechi si nu stiu ce. Dupa care s-a pus a dat niste mesaje super proaste la sora mea... am vorbit cu ea insa si i-am explicat situatia iar eu dupa m-am dus de pe Facebook secundar si i-am zis cu ce motiv se pune si spune asta dupa care a injurat de familie ca isi baga in mama si ca se duce la politie ca i-am stricat laptop-ul, e posibil asa ceva? Are vreo dovada? Poate face ceva?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

1. "Printr-un program la distanță". Asta s-a făcut și cu acordul lui; deci reclamația lui nu o va lua nimeni în considerare.
2. Plăcile video mai vechi, chiar dacă sunt performante, nu suportă sau nu sunt compatibile cu driverele noi.
În acest caz se dezinstalează driverul actual și se reinstalează o versiune mai veche (sau aceea de pe cd care a venit la pachet cu placa video).
3. Întotdeauna când cineva ne cere ajutorul sau ni-l oferim noi, trebuie să spunem celui care îl ajutăm că există riscul ca lucrurile să meargă mai rău ca înainte.

| xPanth3r explică (pentru anonimg):

Deci nu are ce sa-mi faca nu?

| anonimg a răspuns (pentru xPanth3r):

Nu are ce să îți facă.
Totuși, este bine să cauți să te împaci cu el, mai ales că ați fost prieteni. Fă-l să înțeleagă că așa s-au întâmplat lucrurile și că nu a fost cu intenție. Spune-i că și dacă un om este atent când traversează strada, tot poate să vină o mașină cu viteză în curbă fără să poată evita accidentul.

Nu am cum sa ma impac cu el, m-a injurat de mama, s-a dus la sora mea divi-a spus ca e actrița de filme știi tu de care ca nu ma lasa sa pun cuvântul aici ceea ce nu este adevărat... a încercat sa facă numai belele

Ti-am dat funda pentru ca consider ca m-ai ajutat foarte mult

| anonimg a răspuns (pentru xPanth3r):

Mulțumesc pentru fundă!
Tu nu trebuie să te îngrijorezi de nimic, pentru că nu i-ai oferit un serviciu contra cost. A fost un ajutor din partea ta, care a ieșit cum nu s-a așteptat nimeni.
Nu știu cum este să ai un server pentru jocuri. Dar dacă poți să-i oferi acestui băiat un privilegiu, un avantaj pe serverul tău, atunci poți să o faci, ca o recompensă, ca o "despăgubire" pentru cele întâmplate. Dar să nu îi dai drept de administrare; ci el să fie un jucător ca oricare altul.
Este și vina lui pentru că laptop-ul ar fi fost remediat; dar lipsa lui de răbdare nu duce la nimic bun.
Pe viitor descarci "Speecy" și vezi ce are în pc acela care vrei să îl ajuți. Cauți pe Google dacă magazinele online mai au astfel de componente. Dacă nu mai au, atunci componentele sunt vechi, și ele funcționează corect numai cu driverele care au venit pe cd, indiferent dacă aceste componente sunt sau nu performante. Componentele vechi nu suportă software-ul nou. Este ca și cum ai pune windows 10 pe un pc care suportă windows xp; nu merge; sistemul se îngreunează.

Ai dreaptate, iti multumesc inca o data de ajutor! M-ai linistit de o greutate pe care, nici nu era vina mea de fapt, desi am incercat sa-i explic ce sa faca si cum sa faca si unde ca sa rezolvam problema dar el mi-a spus ca a cumparat acel laptop la a 2-a mana parca si ca a mai incercat cineva sa faca ce am facut eu si nu a mers, ceea ce e clar daca a mai incercat cineva asta

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă ai umblat in laptop la fel cum scrii, are motive. N-are ce-ți face.