Tine cont de un singur lucru cand vrei sa te apuci de sala in cazul tau de exercitii fizice sa nu ridici greutati deasupra capului nu stiu cat e de adevarat dar cunosc o persoana care a ramas scunda.Eu personal cand m-am apucat de sala nue ra prea dezvoltat pe la varsa de 14 ani dar din contra atuncea m-am dezvoltat. Si aveam instructorul (Nea Nicu) care dupa fiecare zi petrecuta la sala ne scotea in curte si ne punea sa stam pe o bara si ba ne tragea de picioare ba ne punea sa ne rotim de la mijloc. Oricum sportul e bine venit poti sa faci ce eerciti vrei doar la ridicarea greutatilor sa ai grije.
Aceste exercitii pe care le faci, cu siguranta nu iti vor afecta cresterea ta, ci iti va facilita buna dezvoltare a organismului.
Da, sigur ca vei creste, exercitiile fizice te vor ajuta chiar sa cresti mai santaos
Pe langa aceste ecserciti eu iti recomand sa stai cu mainile agatate la paralele daca ai unde, iti garantez ca o sa cresti.
Bună.
Exercițiile fizice expuse de tine ajută la arderea caloriilor și tonifierea mușchilor.
Dacă vrei să te înalți mergi la înot, baschet, handbal, volei.
Pa, pa.
Catalin979 întreabă: