Pai eu la 13 ani aveam 1.60 si sunt fata.
Insa stai linistit deoarece baietii crestc pana la 20-25 de ani in inaltime asa ca o sa te inalti cu siguranta.
Nu, esti doar pitica dar nu-ti face griji ca pana pe la 20 ai tot timpul sa mai cresti.
Deocamdata cresterea ta nu s-a oprit tu chiar daca acum consideri ca esti scund poate cand vei fi mai mare vei fi foarte inalt deocamdata nu iti face probleme dar daca vrei sa te mai inalti practica un sport precum basketul! Succes!
Hmmm..nu esti asa de scund de exemplu eu am 13 ani si am 1.54 dar sa stii ca pana anul asta am avut 1.42 de stai linistit ca nu e nimica e doar de timp.
Daca pana la anul nu ai si tu 1.54 sau mai mult s-ar putea sa fii putin scund cand vei creste! Bafta!
Din pacate, s-ar putea conformatia ta sa fie una mignona. Dar poti rezolva asta cu ajutorul sporturilor precum volei, bascket sau handbal. Dar totusi nu trebuie sa-ti faci probleme. Unii se dezvolta mai devreme, altii mai tarziu. Cu siguranta vei mai creste! Mai ai timp pana la 20 de ani! Sper ca te-am ajutat!
Hmm as zice ca nu ai nici o problema doar ca te dezvolti mai greu, in timp o sa cresti asteapta vreo 5-6 luni sa vezi daca nu cresti deloc, nici un cm atunci consulta un doctor... probabil o sa iti dea reteta pentru vitamine
CrissRonnye7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: