Eu ştiu că se poate face şi pe numele tău dar îţi trebuie să te duci cu contactul de casă (că aşa e birocraţia în România şi e inutil acest aspect) dar trebuie să te duci cu contractulde casă şi să te asiguri că îţi va plăti, vorbeştea cu ea în prealabil.
Dacă domiciliul tău legal este la respectiva locație, poți cere o adeverință de la primărie și cu ea te duci la Telekom pentru semnarea contractului.
Succes!
Cand am facut la RDS a trebuit sa mearga titularul din contract. Adica tata. Doamna de la ghiseu nu a vrut altfel.
Daca vrei sa il faci pe numele mamei s'ar produce o ilegalitate.
Daca vrei sa il faci pe numele tau: contract de casa, o factura curent, gaze si buletinul...si o eventuala diferenta daca iti iei telefon. oricum te vei da de gol..deoarece se v'a emite factura la adresa respectiva.
Depinde pe cine nimeresti, eu am facut si nu mi-a trebuit decat buletinul, i-am dat adresa si s-a uitat sa vada daca sunt restante aterioare si atat, nu mi-a trebuit contract de casa sau ceva
De platit nu e problema ca platesc eu dar am auzit ca doar titularul contractului poate face si am vazut ca doar daca faci comanda online primesti 2 luni moca si urmatoarele 6 la jumate din pretul pachetului
Poti fara contractul casei, eu am facut la rcs rds cu buletinul meu si imobilul e pe numele unui parinte de-al meu. Sant mai buni astia de la rcs rds du-te la ei
roby223 întreabă: