1. Da. Am avut un prieten care era incepator si care a luat masina tatalui pentru o plimbare. L-a oprit politia si l-a intrebat, printre altele, de ce nu are "mamaligile" in geam.
2. Un an de cand ai luat permisul, doar ca, daca inca te simti incepator, il poti tine mai mult.
3. In fata, in dreapta jos si in spate, in stanga sus.
1. da.
2. de când ai permisul, asta mi se pare evident.
3. citez din codul rutier fiindcă nu știu ce autovehicul ai, deși intuiesc că e vorba de categoria B:
la autovehiculele din categoriile AM (mopede), A1, A2 şi A (motociclete): în partea din spate, lângă numărul de înmatriculare/înregistrare;
la celelalte autovehicule: pe parbriz, în partea din dreapta jos, şi pe lunetă, în partea din stânga jos;
la autovehiculele care n-au lunetă: pe parbriz, în partea din dreapta jos, şi pe caroserie, în partea din spate stânga sus;
la tramvai: pe parbriz, în partea din dreapta jos, şi pe luneta ultimului vagon, în partea din spate stânga sus;
la autovehiculele care tractează o remorcă: pe parbrizul autovehiculului, în partea din dreapta jos, şi pe caroseria remorcii, în partea din spate stânga sus.
E vorba de categoria B. Si inca ceva... dreapta mea, ca sofer, sau dreapta privind din exterior?
Nu mi-am pus niciodată problema așa, n-ar avea sens ''din exterior''