| FunnyLoOVe a întrebat:

Am de facut o tema la Cultura Civica cu tema "Cum ne imaginam noi portretul din punct de vedere moral al presedintelui tarii". M-am tot gandit si nu stiu ce sa scriu daca m-ati ajuta cu niste ideii, sugestii, paragrafe, chiar compuneri, orice as fii foarte recunoscatoare si v-asi returna ajutorul cu o Funda ca raspuns castigator.
Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Anonim_1678 a răspuns:

Deci si noua ne-a dat asta, dar la o lucrare. Trebuie sa scrii cam ce studii are, pooti pune si trasaturi fizice, sa fie un om care sa se tina de cuvant, sa puna binele tarii in fata binelui sau. Sa fie responsabil si sa nu lase treburi nerezolvate si datorii neplatite.
Poti incepe compunerea prin a spune ca tu ai fost in alta tara, ca presedintele de acolo, mergea pe strada cu propria sa bicicleta si se interesa de cei nevoiasi, in timp ce la noi in tara, presedintele mergea cu masini de lux sau in unele ocazii cu elicoptere cum ai mai auzit si la stiri... Eu asta am folosit la o lucrare, si am luat 9, 50 deci 10...ps: daca vrei sa dai funda mersi daca nu, nu-ti port pica

| SensInvers a răspuns (pentru Anonim_1678):

Poate chiar te'a crezut laughing)))))))))))))))))))))))))

1 răspuns: