Heiii. Si eu am 3 pagini de facebook. cea mai mare e de 16.870... si. nu mai poti schimba numele la paginile mari..si eu am incercat. poti shcimba numele doar cand pagina este facuta recent si nu este mare. sper ca te-am ajutat :*
Din curiozitate imi poti da detalii despre ce anume este pagina ta si daca se poate si linkul de facebook (si cum anume ai ajuns la acel numar destul de impresionant de like-uri ) Multumesc.
Pai simplu. am cautat admine. adica puneam admine incontiinuu si ma enervam ca nu erau active. si pana la urma am gasit caateva admine mai active..secretul este sa ai vreo 4-5 admine care sa fie active...sa pui chestii interesante... sa faci povestii..jocuri. legende acum ca tot e halloween. chestiii pentru fete adica..cum sa arate parul asa. sau. sa ai tenul asa ceva de genu asta..si chestiile mai creepy sunt de ajutor. legende infricosatoare. povestii. poze. chesti din astea :* sper ca te-am ajutat :*
Hmm. Ok. Doar ca eu sunt baiat deci sunt mai putin cunoscator de lucruri de genul acesta ( ma refer la ceea ce spuneai "pentru fete")Insa doresc sa imi deschid o pagina si eu Multumesc pentru sfaturi.
Aaa nu stiam ca esti baiat ...sorry. si despre ce ai vrea sa fie pagina aceea?
As vrea sa postez tot felul de imagini motivante, amuzante, informatii despre cantareti(e), sportivi, recorduri, ce se intampla prin Romania, traseuri turistice si proverbe, zicatori, muzica
Aha... pai bafta cu asta. uite daca vrei sa te mai ajut cu ceva id-ul meu... izaa. izukaaa E UN ID VECHI SI PROSTESC NU IL LUA IN SEAMA )). vreau sa mi-l schimb dar am prea multe contacte in asta. so.
Rusupaul1991 întreabă: