| Asnikgirl a întrebat:

Buna,TPU! Am facut scoala in Romania, pana in clasa a 11 iar dupa, cand trebuia sa trec a 12a ai mei au vrut sa ma ia in Italia sa termin liceul acolo si la urma sa urmez si o facultate,insa lucrurile nu sunt Asa de simple acolo avand in vedere ca Nu am invatat destul de bine limba si acum, trec a 13a si o sa trebuiasca sa dau un examen, cum e bacul la noi. Problema este ca Eu vreau sa ma mut inapoi in Romania sa o Fac pe a12a,Dar acolo am si o corigenta de dat,iar ai mei Nu vor sa ma lase inapoi in Romania.Pur si simplu Nu inteleg ca este greu. Daca as rezolva problema Cu ai mei, credeti ca as putea veni inapoi in clasa a 12a farà sa dau corigenta,Sau daca e ngevoie o dau si vin aici, numai sa vin.Astept un raspuns cat mai rapid, multumesc!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai terminat cl. a XI-a in Romania si ai promovat-o atunci te vei putea inscrie in cl. a XII-a, fara nici o problema si fara a fi necesar sa promovezi corigenta in Italia.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Din moment ce ai absolvit clasa a 11-a în România, poţi să te întorci şi să te înscrii în clasa a 12-a ( să-ţi continui studiile ) FĂRĂ să ai treabă cu corigenţa din Italia!

Toate cele bune!