| ZapaciLaa a întrebat:

Am fost azi la dentist pentru ca am probleme la un molar permanent...Si mi-a spus ca se mai sustine doar in pereti si ca dupa ce imi pica plomba trebuie scos. Dar intrebarea mea este: Va durea? pentru ca sincer imi e f frica. x_x

Răspuns Câştigător
| AnduhXD a răspuns:

Si eu mi-am scos o masea definitiva ...Depinde de dentist. Daca dentistul e bun, nu va durea deloc! Si apropo...mai bine te doare 3 secunde decat sa te doara cativa ani.
P.S. Spune-i dentistului, daca crezi ca o sa te doara dupa prima anestezie locala, sa-ti mai dea una.Dar nu exagera! Dupa vreo 3 anestezii o sa te doara capul, o sa-ti fie frig, etc.

Incearca sa te gandesti ca o sa te doara doar putin si apoi trece
winkingSucces!

6 răspunsuri:
| bEnyMaZter a răspuns:

Nu vreau sa te speri dar da crying dar numai un pic ca dupa iti da infectie sau iti da vc sa nu simti nimic infine dar nu te teme sa fiu sincer si eu am mai tem un pic de problemele la dinti mai ales ca nu pot traii fara dulciuri love strucklove struck asa ca rabda :d dai funda? sunt primul!

| Melody a răspuns:

Nu simti absolut nimic, pentru ca-ti face anestezie. Sa ii ceri sa te dea cu spray inainte sa-ti faca injectia.

| adizzx a răspuns:

Pai nu va durea atunci.iti face anestezie.dar dupa la cateva ore dupa ce ti-l scoate o sa simti dureri.ai face bine sa iei nurofen.sau chetonal. dupa ce ti-l scoate.

| iulia_9095 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema vara trecutastraight face,depinde de medicul dentist,pe mine nu m-a duraut nici cand mi-a facut anestezia nici cand mi-a scos-o,trebuie sa inchizi ochii si atunci nu vei stii cand iti face injectia sau cand ti-l scoate,cand ti-l scoate vei simti ca si cum ar sculpta ceva si rasuceste chestia aia in masea,nu te doare,dar senzatia asta o s-o ai,nu e chiar asa de rau precum spun altii,dar ti-am spus, depinde de medicul dentist si de efectul anesteziei, succes!

| MarinaElena a răspuns:

Nu cred.Cum ai spus si tu: se mai sustine doar in pereti.Deci va fi scos foarte repede si fara probleme.Plus ca sunt sigura ca o sa-ti dea cu ceva pentru a nu te durea.Deci...stai fara grijiwinking.
Succes si curaj!thumbs up

| PrsRaluca a răspuns:

Pe mine m-a durut destul de rau cand mi-a scos maseaua, chiar daca mi-a facut anestezie. Banuiesc ca depinde de starea in care se afla dintele sau cat de priceput e dentistul. Asa cum a zis adizzx, probabil ca te va durea din nou dupa ceva timp, dar nu foarte tare, si trece daca iei pastile. Oricum nu te speria, totul se va termina repede, si e mai bine acum decat mai tarziu. Bafta!