| Tramznit a întrebat:

Am implinit 16 ani si am deci sa ma duc la o sala de fitness. (am aproape 1 luna de cand ma duc). Am zis ca nu e de ajuns doar sa ma duc la sala. Vreau sa practic un sport de arte martiale. As dori sa-mi spuneti ce arte martiale sa fac?

Am o rugaminte. va rog sa-mi spuneti cel mai bun sport de arte martiale potrivit pentru varsta de acum si pentru viitor. Si nu ziceti gen: fa karate ca e tare... Stiu ca si karatele e tare dar cand l-ai practicat vreo 3-4 ani. Doresc un sport care sa invat rapid sa ma bat.

2 răspunsuri:
| gabyttza a răspuns:

Poti sa incerci arte martiale e super si practica si varamea si ea a invatat ff repede sa se batabig grinbig grin

| 6daniel a răspuns:

Daca vrei sa inveti repede sa te bati, artele martiale, karate nu sunt o solutie. acolo inveti un gen de "balet". intr-o situatie reala aproape orice practicant de arte martiale se panicheaza si nu executa corect manevrele. vrei sa inveti sa te bati repede? du-te pe strada, da-i in cap la unu si asteapta marea batalie laughing bataia se invata pe pielea ta, nu pe nu stiu ce invataturi a lu domn' sensei