Stiintele sociale sunt profil uman. nu te mai speria. oriunde ai fi intrat tot faceai si mate, un pic acolo.
Nu contează matematica la științe sociale, se face în aceeași măsură ca la filologie. Scapi de ea în clasa a11a. Baftă! :*
Salut!
Eu sunt la Stiinte Sociale si sa stii ca faci mate doar 2 ani din clasa a 11a nu mai faci deloc (si eu am venit aici pentru ca nu-mi place mate) si cel mai important NU DAI BAC LA MATEMATICA.Ba chiar mai mult din clasa a 11 a pe langa mate, nu mai faci nici chimia sau fizica insa ti se vor adauga alte materii eu am trecut a 10 a acum si inca nu stiu ce e nou.
Iti mai pot spune ca dai teza la 4 obiecte:
-Romana
-Limba straina (in cazul meu Franceza dar la anul Engleza)
-Logica (Sociologie, o materie care o vei intalni acum a 9 a te sfatuiesc sa o inveti de la inceput chiar daca o sa ti se para greu daca inveti sa stii ca nu e caci la bac vei alege dintre logica si psihologie si sa stii ca logica e mai usoara ca parte teoretica decat psihologia --- ai multa teorie pe cand la logica ai multe exercitii ----- )
-Istorie/Geografie (obtional)
Si la bac eu voi da limba straina, romana, istorie si geografie, logica/psihologie.
Bafta!
P.S: Mie imi place profilul, am un exemplu aici la mine care a plecat in America la facultate dupa ce a luat bac-ul cu 10 (profil Stiinte Sociale) se duce spre o cariera precum cea de avocat, judecator, procuror.
Stai linistita, la s.sociale faci multa economie, logica... din astea.E normal ca o sa faci si mate dar vreo 3 ore pe saptamana si nu o sa puneti atata accent
Iti spun exact eu ca faci 2 ore.Am terminat a 9 a acum.
@Alessya90 profilul este unul usor, eu sunt baiat si am terminat cu 9.16 (toata clasa a avut medii mari) si nu m-am omorat cu invatatul (profi buni aici la mine ).
Nu dai teza la mate nu te teme dupa cum spunea nici nu mai faci din clasa a 11a nu dai nici bac nu ai nicio treaba cu mate!
Ok. am inteles, nu dau teza la mate. dar atunci la ce dau? Romana, Istorie/Geografie, Logica, dar voi da si la o limba straina?
Draga mea, crede-ma, eu sunt la sociale, si la profilul nostru se fac numai 2 ore de mate pe saptamana...si este foarte usor..adica profesorii nu prea tin ca sa te bata la cap cu ea..pentru ca esti la profil uman :*
La stiinte sociale nu se da nici teza dar nici bac la mate si faci 2 ore pe saptamana(cls a 9-a si a 10-a dar in clasa nu mai faci deloc mate, nici fizica dar nici chimie)
anonim_4396 întreabă:
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: