| nanupaul a întrebat:

am mers sa scot venitul de la anaf si am venit din jocuri de noroc (sume mari 4000 lei ) deși eu nu am retras asa multi bani, max 200 -300 lei. Cred ca cineva a folosit cnp meu pentru retrageri, ce as putea sa fac? Si am mai pasit cineva asta, daca da cum a rezolvat?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Mergeți la ANAF faceți o cerere pentru recalcularea sumelor impozitate și cereți tabelul sumelor impozitate.
Retragerea este una, câștigul este alta. Iar, dacă este vorba de jocuri online situația depinde de la site la site, ce fel de declarații fiscale, raporturi fiscale depun la ANAF.
E ca la salariu unde e impozitat salariul brut, iar salariatul ia net, după scăderea taxelor și impozitelor din brut. Așa și la dumneavoastră, e posibil să vă fie impozitat brutul, câștigul, nu ce retrageți!
Sau vă luați un avocat bun și deschideți proces împotriva ANAF!

5 răspunsuri:
| CarcotasulVesel a răspuns:

Poate au declarat numai castigurile, nu si pierderile
asa ca, cu toate ca ai retras numai 2-300 lei, esti trecut ca ai castigat 4000

| CerCopiTec a răspuns:

Nu e mare bai, impozitul e 1%, 40 lei nu e o suma imensa, in mod normal organizatorul jocului de noroc te notifica si pe tine si anaf ul cu " realizarile" pe anul trecut

| nanupaul explică (pentru CerCopiTec):

Da dar eu am veni mare in ultimele 3 luni si nu mai iau bursa

| nanupaul explică (pentru CerCopiTec):

Da da am ve it mare pe ultimele 3 luni si nu ma incurca la bursa.

| Rainbow757 a răspuns:

Pai poate cumulat ai retras 4000 de lei. Cel mai bine e sa ii intrebi pe ei daca esti sigur ca nu ai retras atat. Ar putea fi mai multe cauze...