Eheei sa fii sanatos, sanatoasa!
Faci un lucru deosebit si te vei bucura peste ani de isparava ta cind fiind mari acei copii te vor intampina cu:sarut mana nana, nanule.
Simti ca iti creste inima nu alta.Eu am 5 botezati si imi pare rau ca nu am avut mai multi.
Daca nu stii ritualul bisericesc,sau ce trebuie sa cumperi pentru copilasi du-te la biserica unde ai vei boteza,la femeile ce vand acolo lumanari, ele de regula sunt si casiere si administratoare ale biserici si desigur sunt in masura sa iti dea sfaturile despre cele necesare si te vor indruma ce si cum.
Nu te speria totul va merge bine si va iesi bine.
Ai sa vezi ca altfel iti va merge in casa, familie dupa acest gest crestinesc facut de tine.
Tu ca nasa trebuie sa cumperi niste ulei de maslin, un sapun nou, un prosop, o fasa alba (sau material alb, o panza ceva), si o panglica/cordon tot alb. Pe langa astea, ar fi frumos sa cumperi un rand de haine albe, noi pentru copil sa fie imbracat dupa botez. Mergi cu astea la biserica in ziua botezului si le dai cantaretului sau preotului si stiu ei ce sa faca cu ele. Uite aici explica foarte clar ce si cum e cu botezul http://www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm
betina98 întreabă: