| FoReVeRyOuNgBiTcH a întrebat:

Am nevoie de niste informatii. thinking As vrea sa trimit un telefon prin Posta Romana, de la Brasov la Galati (intr-un sat). Cam cat ar costa sa-l trimit? Si ma pot increde ca persoana respectiva il va primi? Sau sunt sanse sa nu ajunga la destinatie? Si daca nu-l primeste, exista sanse sa fiu despagubita?

FUNDA.

Răspuns Câştigător
| coco747up a răspuns:

Daca e cu ramburs ajunge 8-10 Lei daca e fara ramburs costa intre 2-4 Lei!
Daca pachetul nu este ridicat in 7 sau 10 zile lucratoare(nu mai stiu exact) vine inapoi la expeditor.
Daca pachetul se pierde vei primi valoarea declarata a pachetului.Valoarea o declari pe buletinul de expeditie.Cu cat valoarea e mai mare creste si taxa.Eu trimit si primesc tot timpul cu Posta Romana si sunt multumit de serviciile lor. Sper ca am fost de ajutor!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin Posta Romana, coletul va ajunge. Taxarea se face la greutate, dar minim 1kg, distanta si valoarea declarata. Daca persoana respectiva va trebui sa-ti plateasca telefonul, iti recomand sa-l pui cu Ramburs. Nu va putea ridica telefonul pina nu-l plateste. Primesti despagubire daca ai declarat valoarea. Dar nu se intimpla sa se piarda prin Posta Romana.

| IulioNagato a răspuns:

E sigur trimisul prin posta (bine in Romania nu esti sigur de nimic) dar te sfatuies sa pui telefonul intr-o alta cutie sa il lipesti in tot felul cu scoci ca sa dea impresia ca este ceva banal in cutie.

Plata se va face in functie de greutate dar oricum pretul incepe cam de 7-9 lei minim si poate urca si pana la 25 lei dar nu cred ca vei da mai mult de 15 lei maxim.

Ex: eu am dat pentru o distanta de 60 km pentru 330 grame 11 lei prin Posta Romana.

FUNDA?