Si noi de unde sa stim pasii de la pagina 43? Nu suntem toti in clasa a 7a. Poate te pot ajuta
Poi...
I.PARTE TEORETICA
-consultati in biblioteca scolii fisele lucrarilor care va pot oferi surse de documentare.
- faceti-va un dosae in care selectionati documentele gasite, alegandu-le numai pe cele referitoare la titlul referatului
- clasati aceste documente intr-o ordine care o sa va permita sa raspundeti direct la problema propusa
- formulati o ipoteza referitoare la subiectul ales.
II. PARTEA PRACTICA ( partea pe care nu am inteleso chiar deloc)
- pentru elaboratea unui referat stiintific trebuie realizata si o parte practica prin efectuarea unor experimente care sa puna in evidenta procesele biologice propuse pentru studiu
- dupa ce ati executat mai multe experimente, comparati rezultatele obtinute cu scopul propus
- inregistrati, analizati si examinati toate observatiile ca sa vedeti daca datele obtinute sustin ipoteza pe care ati formulat-o
- prelucrati aceste date
- ilustrati rezultatul experimentelor prin desene, fotografii, scheme, grafice, tabele etc. ( PROFU A SPUS SA NE IMAGINAM NOI EXPERIMENTUL )
Si la sfarsit zice ca referatul trebuie sa cuprinda:
-enumerarea problemei
-documentarea asupra problemei
-experimentul realizat
-datele rezultate in urma experimentului
-interpretarea datelor
-concluzia prin care se argumenteaza atingerea scopului propus
- sa se adauge si o anexa cu bibliografia consultata in timpul cercetarii si elaborarii referatului
.....si cam atat... va rog daca puteti sa ma ajutati ca imi da nota pe ceea ce trebuie sa fac.
Hai va rog ca joi trebuie sa predau proiectul! Va rog frumos...Dau funda si va ajut si eu pe voi....va rog.