Se incurajeaza plata online cu cardul. tu nu ai fi mai sigur de tranzactie daca primesti banii inainte?
Deci costul transportului este același la Poștă (deci, implicit, vânzătorul suportă restul de 6 lei), sau poșta oferă această reducere pentru a încuraja plata cu cadul?
Posta nu ofera nimic, totul tine de vanzator
Sincer, nu am înțeles prea bine întrebarea (e ambiguă) - la fel și ceilalți care au răspuns deja.
1. Dacă te referi la ceva de genul: trimit un ou cuiva, prin colet poștal. Nu mă aștept ca acel cineva să mi-l plătească. = Nu are sens trimitere „Ramburs". Costul e pentru colet simplu.
2. Trimit cuiva același ou, dar plata pentru ou mi se face separat, printr-o metodă oarecare (virament bancar, transfer electronic sau poștal etc.) - iarăși nu are rost să vorbim despre „Ramburs"
3. Aceeași situație, dar aștept banii de la primitor după ce primește coletul. Evident, în acest caz costul acelui colet (cu plată ramburs) va fi mai mare, pentru că Poșta oferă în afara serviciului de transport al pachetului și serviciul de încasare a sumei de la destinatar și trimiterea acesteia către expeditor.
Lămurit?
Este mai ieftin la Posta, pentru ramburs vei plati in plus cand trimiti coletul.
Catalin979 întreabă: