| emolov3mic a întrebat:

Buna TPU am o intrebare am parul ff lung si eu vreau sa ma tund fiindca ma doare capu si totii imi spus ca sunt nebuna ca ma tund si mama spune ca verrisoalele mele o sa aiba parul mai lung soramea s-a tuns eu oare sa ma tund fuuda + votttttt repede

Răspuns Câştigător
| Andra_8716 a răspuns:

Eehh, pai faci ce iti spune inima.
Poti opta pentru. niste coafuri la moda, le gasesti pe net.
Si, daca te tunzi intr-o anumita coafura vei fi super la moda.
Cine te intreaba, "de ce te`ai tuns ca verisoarele tale au parul mai lung decat al tau acum" ii poti raspunde: pentru. ca nu imi mai placea si pentru. ca aceasta coafura este la moda. O poarta toti din America. Ce stiti voi oh go on
laughing
Dar poti sa te tunzi decat putin, adica sa-l lasi mai mic. Nu stiu, e alegerea ta:* Si nu`ti fa griji. parul o sa-ti creasca iar :*
te-am pupat:*

8 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

Pe mine nu m-ar interesa daca verisoarele mele ar avea dupa aia parul mai lung decat mine pentru ca nici ele nu o s areziste atata si pe ele o s a le doara capu ca pe tine.

Pa, pa

| ArcAnna a răspuns:

Nu tunde mult din el.sa iti vina pana in talie sau cel mult pana sub fund

| valentinalina a răspuns:

Nuuuuuuu nu te tunde dao in colo de durere si eu m-am tuns mai demult ca proastha si se aranja foooooarte greu trebuie sa il indrept p fiecare zi ca daca nu imi statea ca dracu acum il am din nou lung
eu iti zic sa nu te tunzi dar daca uh vrei asta e

| ruxi a răspuns:

dc tu vrei sa te tunzi si te doare capuL tare, tunde-lbatting eyelashes! dar dc iti sta bine parul si asa nu t-il tunde.

| dragutzyka29 a răspuns:

Pai eu zic ca poti sa ti-l scurtezi un pic daca zici ca te doare capul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te mai simti comod cu el tundeti parul. Eu am avut parul foarte lung dar l-am tuns ca era greu si nu imi mai placea si crede-ma acum nu imi pare deloc rau drept ii ca de atunci m-am mai tuns si scurt scurt, dar nu imi pare rau deloc si nici nu imi lipseste

| myru_6393 a răspuns:

Mai ia-ti putin din lungime da nul taia de tot ca o sa iti para raw big grin eu vreau sa il am lung

| emolov3mic explică:

Multumesc