| Amfibian a întrebat:

Am un telefon huawei u8500 si am activat netul. Si dupa ce am terminat cei 20MB daca umblu in continuare imi ia euro(bani). Telefonu are aplicatia Wi-Fi cu aceasta aplicatie daca folosesc netul imi cere euro(bani)? Apropo sunt pe abonament plz cineva care se pricepe

Răspuns Câştigător
| emmyl a răspuns:

Prin WI-FI nu te costă nimic. Dar trebuie să găsești o rețea WI-FI la care să te conectezi. A unui vecin, a școlii, a supermarket-ului sau, dacă ai internet acasă chiar rețeaua ta pe care o creezi cu ajutorul unui Router Wireless. Când nu ai WI-FI te poți conecta direct cu cartela cu cei 20 mb. Există la Android o opțiune prin care activezi sau dezactivezi internetul pe cartelă. Setări› Wireless și Rețele› Rețele mobile› Utilizare pachete de date. Activezi cât ai MB, apoi dezactivezi ca să nu-ți consume credit. Poți să dezactivezi și dacă nu folosești internetul ca să fii sigur că nu-ți consumă megabitzii.
Succes!

| Amfibian explică (pentru emmyl):

Multumesc foarte mult

3 răspunsuri:
| mady007 a răspuns:

Daca te conectezi prin Wi-Fi la un modem nu iti ia nici un ban...te poti conecta la net prin Wi-Fi chiar daca scoti cartela din tel cu conditia sa ai semnal de la un modem wireless si sa nu aibe parola de acces... happy

| atotstiutorulll a răspuns:

Nu folosi wi-fi, toate retelele sunt pline de virusi si pe urma iti pot accesa telefonul mobil, asculta telefonul si iti citeste toate mesajele. Mai mult am auzit ca excrocii astia suna in strainatate si fac costuri de sute de euro! Eu zic sa iti dezinstalezi aplicatia wi-fi! Sau mai bine schimba telefonul, trebuie un telefon clasic! cat de repede! ca te prind, sper ca nu ai intrat pe site`uri pentru adulti din aia 20 de mb, sunt pline de virusi! funda?