| Radu_Ionut_1993 a întrebat:

am o intrebare, cat dureaza sa se instaleze serviciul de televiziune si internet fix 4 G (tv prin satelit) de la Orange si cat dureaza livrarea echipamentelor prin curier ca asa mi s-a zis la telefon?

Răspuns Câştigător
| CarcotasulVesel a răspuns:

Inteleg, atunci imi cer scuze, am impresia ca tu ai intors-o pe toate partile sa vezi ce solutie ai cea mai buna la tine in sat iar eu reinventez roata si iti recomand chestii aiurea, asa ca hai sa dau niste sfaturi bune:

1. poti sa ii suni pe ei si sa intrebi ce si cum
2. poti sa cauti aici un utilizator "Orange" care pare a fi oficial de la Orange

4 răspunsuri:
| CarcotasulVesel a răspuns:

Renuta la Orange, pune Digi

"internet fix 4g"... ce e aia?!? adica in loc sa ai internet FIX (prin cablu) ai 4G care e la fel ca pe telefon (merge de 100 de ori mai slab decat prin cablu)

"livrarea echipamentelor prin curier"... DE CE BALARII FAC ASTA?!? dupa aia ar trebui sa ti le instalezi singur?!? nu trebuie ORICUM sa trimita pe cineva?!? si acel cineva nu poate aduce si echipamentele?!?
... TV prin satelit implica o antena, antena trebuie fixata de perete (implica bormasina, bolti, etc.) apoi trebuie pozitionata pe directia satelitului (implica cunoasterea exacta a directiei pe care e satelitul), dupa care trebuie tras cablu in casa, gaura in perete se da cu bormasina cu ciocan, etc.
O SA FACI SINGUR TOATE ASTEA?!?

iar tv prin satelit merge relativ prost, bate vantul se modifica pozitia antenei, sunt nori, nu mai ai semnal, etc.

deci, incearca sa iti pui cablu de la digi daca poti

| Radu_Ionut_1993 explică (pentru CarcotasulVesel):

Eu stau la sat și nu am decât Telekom la internet prin cablu de la telefonul fix și nu am Digi

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru Radu_Ionut_1993):

Ok, atunci, TOTUSI da un telefon si la digi si intreaba, s-ar putea sa ai o surpriza

| Radu_Ionut_1993 explică (pentru CarcotasulVesel):

Am dat joi sa vad daca au si nu au, au zis ca mai au nevoie de cereri si poate in 2020 sa puna si la mine

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru Radu_Ionut_1993):

Inteleg, atunci imi cer scuze, am impresia ca tu ai intors-o pe toate partile sa vezi ce solutie ai cea mai buna la tine in sat iar eu reinventez roata si iti recomand chestii aiurea, asa ca hai sa dau niste sfaturi bune:

1. poti sa ii suni pe ei si sa intrebi ce si cum
2. poti sa cauti aici un utilizator "Orange" care pare a fi oficial de la Orange