| Brioşicazburătoare a întrebat:

Buna TPU happy
Am o intrebare : Daca sterg ceva de la istoric (History sus la internet)apasand doar tasta "Delete" de pe tastatura sau daca dau delete de acolo se mai poate vedea, adica se poate vedea ce am sters?

Răspuns Câştigător
| Minalore a răspuns:

Se poate vedea...mai de mult ma jucam niste jocuri cu prostii care le stergeam mereu din History. Mama intr-o zi l-a intrebat pe fratele meu daca poate vedea ce a sters cineva din History.Fratele meu i-a aratat ca da.(Norocul meu a fost ca i-a arata lu' mama asta pe Internet Explorer nu pe Mozilla Firefox unde m-am jucat eu big grin happy )
Numai Bine si Sper Ca Te-am Ajutat!

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Depinde ce ai sters! daca ai sters tot istoricul exista un ad-on (supliment in mozilla )care recupereaza istoricul sters din greseala se numeste Weave un plugin Firefox care ne salveaza si pastreaza in siguranta: favoritele, parolele, istoria, setarile. Daca nu este instalat atunci nu mai poti face nimic! bafta!

| Beibii a răspuns:

Nu se mai poatehappy
imi pare rau happy

| Buii a răspuns:

Nu se poate vedea ce ai sters big grin dar nu stiu sigur depinde ce folosesti ca la mine la google chrome daca, scrii saitul care l-ai sters iti apare acolo sus (adica daca scrii doar inceputul de la site big grin)

| Rhox a răspuns:

Normal ca nu daca l-ai sters

| SkiZzo_3289 a răspuns:

Nu