| Pashca a întrebat:

am o intrebare si este foarte important.
Mai inscurt am un Notebook Mac OS, si sistemul de operare are Mac, cum pot sa-i schimb ca sistemult de operare sa fie windows Xp sau windows 7? Multumesc, *Dau Funda*

7 răspunsuri:
| e7d7n7 a răspuns:

Ce vrei tu să faci e ca şi cum ţi-ai lua un BMW şi ai vrea să-i schimbi motorul, să-i pui un motor de dacie.
Lasă Mac OS-u că-i mai bun.

| Pashca explică (pentru e7d7n7):

Da, dar pe ce butoane trebuie sa apas ca sa imi apara meniul pnetru sa schimb windowsul?

| e7d7n7 a răspuns (pentru Pashca):

Intră în Applications/Utilities şi acolo găseşti BootCamp, fraiere! Deschizi şi îţi faci o partiţie de Windows, cît de mare vrei! Apoi bagi discul cu mizeria aia a ta de Windows de furgăsit şi butezi! Dar ţi-ar mai trebui discul original Apple (de instalare) ca să-şi instaleze drivere pentru jegul tău de sistem!
P-ormă, ştergi hardul cu partiţia de mac din Windows, formatezi big grin şi poţi să stingi lumina. Te-ai lins pe bot de cel mai sigur şi lin sistem de operare din lume!

| Pashca explică (pentru e7d7n7):

Da dar am intrat in Applications/Utilities, si acolo nu este asa ceva ( BootCamp)
si inca o intrebare dar fara CD original Apple nu o sai pot pun draivere altfel?
NoteBook este din frnta, el este in limba franceza.

| Ionut7743 a răspuns:

S-ar putea sa nu meargaa>

| cosi9 a răspuns:

Il instalezi. cauti pe net un windows de care doresti..de preferat pe site-uri private si sa nu fie modificate il botezi pe un cd si il instalezi simplu.

| Pashca explică:

Da, dar pe ce butoane trebuie sa apasa ca sa imi apara meniul de schimbare?