Fa doua copii simple (la xerox)---secretara va confrunta copia cu originalul foii si va semna pe copie "conform cu originalul". Originalui foii matricole il pastrezi acasa pana la momentul efectiv al inscrierii la scoala care a aprobat transferul. Ai grije!--- foaia matricola este un document scolar important fara de care transferul tau nu se finalizeaza.
Asadar, pana ce nu vei avea aprobarea transferului, originalul foii matricole il pastrezi acasa!
La liceul de la care plec mi s-a spus că după ce mă aprobă să merg sa iau foaia matricola și celelalte documente. Deci cred că mie mi.au dat o copie a acelei foi, pentru că data și semnătura secretarei sunt alb negru, doar cea a directorului și ștampila sunt originale, deci nu cred că ar fi o problema daca ar fi și alea copie
Scoala de la care ai plecat ti-a dat un original al foii matricole cu semnatura directorului si stampila scolii! Fa doua copii precum ti-am spus si pastreaza originalul pana la aprobarea uneia dintre cereri. Inscrierea la scoala care te va accepta presupune tocmai predarea originalului acestui document scolar!
Nu cred ca ai voie sa aplici simultan pentru doua licee ( cu toate ca nu am gasit un document oficial care sa interzica acest lucru ).