| danidover a întrebat:

Buna TPU am o mare problema nu imi merge tastatura ( acum scriu pe google cu ajutorul unei obtiuni instrumente pentru introducere text si copii de aici si dau paste pe TPU in fine)problema e ca acu vreo 4-5 zile ma jucat NFS shift 2 si o venit sora mea cu gandul sa stea la PC eu nu am lasat-o asa ca m-a tras de pe scaun si am cazut firul tastaturi era prins de scaun ( precizez ca am scaun din ala cu 5 capete prevazute cu cate o roata ) eu am cazut de pe scaun si tastatura era cat pe ce sa cada de pe birou apoi s-a stricat tastatura nu stiu ce sa fac ca sa mearga orce raspuns legat de asta ma ajuta cat mai multe raspunsuri in cat mai putin timp DAU FUNDA! P.S: tratati problema cu seriozitate nu am nevoie de comentarii rautacioase a si tastatura arata perfect arata exact ca, cand am cumparato

Răspuns Câştigător
| Alexandru18a a răspuns:

Daca ai wondows 7, poti scrie la Start On-Screen Keyboard si iti da o tastatura care o poti folosi cu mausulwinking

3 răspunsuri:
| DANI_1590 a răspuns:

Chiar nu ai ce sa faci decat sa cumperi alta dar vad ca scrii chiar bine cu chestia aia

| Romeo44 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, ai stricat-o ia-ti alta.

| TheBlackBird a răspuns:

Simplu, cumpără altă tastatură.