In mod normal trebuie sa iti plătească firma, însă nu toate firmele fac asta. Era bine sa fi discutat acest aspect mai din timp ca sa stii daca sa iti iei bani la tine sau nu. Presupun totus ca daca ti-au facut programare la acea clinica, este totul aranjat, altfel ti-ar fi dat mana libera sa faci analizele unde vrei tu.
Pentru a fi sigur ca nu te faci de ras, încearcă sa ai bani asupra ta totusi.
Nu se stie!--- unii angajatori au contracte cu cabinete de medicina muncii, altii n-au.Eu, spre exemplu, n-am platit nici la angajare, nici la controalele periodice--- totul a fost gratis!
Ca sa nu platesti analizele medicale, trebuie ca medicul de familie sa-ti dea trimitere compensata. Asa ca va trebui sa platesti tot. Firma nu plateste ca s-ar putea ca analizele sa iasa proaste si ei sa nu te mai angajeze.
Cand am fost in vara la medicina muncii mi-au cerut 60 de lei. Firma nu a contribuit.
Aha, seful meu a spus ca cei de la Med Life ma asteapta maine acolo si sa iau si un flacon pentru scaun dar nu a mentionat nimic de bani si eu am uitat sa intreb
Majoritatea firmelor platesc ei medicina muncii
Eu zic sa iti iei bani la tine si cand ajungi la firma sa intrebi daca se deconteaza.
Multumesc tuturor, am fost astazi si nu trebuia sa platesc nimic, firma suporta totul, nu stiu la cine sa dau funda
Sunt firme care platesc ele analizele, dar sunt si locuri unde platesc angajatii. Cred ca depinde oarecum si de "stabilitatea" locurilor de munca. Daca e o firma unde e un du-te -vino de personal, 100% nu plateste firma. In schimb, daca e un loc unde se elibereaza greu cate un post, atunci acolo ai mai multe sanse sa nu trebuiasca sa platesti tu.
Eu m-am angajat la profi ca, casiera acolo can toti au o vechime dar acum nu stiu ce sa zic...
Depinde, sunt unele locuri de munca care iti dau bani înapoi pe analize, dar sunt altele care nu fac asta.
MZc întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: