Start-Control Panel->Sounds and Audio Devices si vezi la Volume daca e la maxim, sa nu fie bifata casta Mute, si continua asa cu Audio, iar verifaica volumul, si asa mai departe.
Daca nu se rezolva misca un pic PC-ul poate s-a deconectat placa de sunet (putin probabil).
Daca nici asa nu functioneaza s-ar putea sa ai o problema cu placa de sunet.
Mersi mult mi sa desinstalat speakersul da cum mi sa desinstalat?/
Cu s-a dezinstalat?
Poate volumul a fost la 0.
In fine, bine ca ai rezolvat problema!
Dar cred ca nu s-a intamplat asta cred ca miscam eu unitate ca am firu scurt la casti si punem unitatea langa mine si s-a miscat placa audio
Mai repede cred ca se deconectasera castile.
Asa am patit si eu cu boxele.
Vezi daca driverele audio sunt instalate dacas unt si to nu merge vezi daca are cv placa audio daca nu are nimc reinstaleaza windows-uleu asa am reusit sami refac sonorul
Scuze subtitrarea e asa :Asigurați-vă că hardware-ul audio funcționează corect și verificați configurația audio din dispozitivele audio și sunet panoul de control teme.
Buna, poate ti s-a stricat placa audio sau nu reuseste sa iti gaseasca driverul de sunet, uitate in control panel daca iti merge placa audio.
Ceva de gen mi-a aparut si mie.La mine erau stricate boxele.Eu iti zic sa chemi un profesionist pentru ca el va sti ce e cu exactitate. Sper ca te-am ajutat.