Hello! este normal sa ti se intample asa, o data ce esti foarte concentrat pe joc deci nu ai nici un motiv de ingrijorare. incearca sa te relaxezi inainte sa adormi si sa te gandesti la altceva sau sa faci altceva inainte de culcare. bafta!
Mai lasa si tu pc'ul ala si nu o sa mai visezi mereu jocuri incearca si tu sa iti traiesti viata reala!
E normal sa-l visezi si noaptea, nu mai sta atat de mult! (poate nu ai observat, dar seara cand te duci la culcare si 'inchizi ochii' iti apar secvente din ultima activitate pe care ai facut-o recent). Incearca sa mai faci si altceva si nu mai fii asa dependenta de PC. Eu, de exemplu, mai stau seara pana tarziu, dar niciodata zilnic si stau doar dimineata 30 min( cat imi verific mail-ul, fb etc) si seara 1-2max; intelegi?
Incearca sa nu te gindesti la pc inainte de culcare gandeste-te la ceva placut si ce ai vrea sa visezi sau inearca sa nu joci macar o zi
Nu te mai juca.Sau cel putin ia o pauza. Esti dependent.Incearca sa faci alte lucruri care iti fac placere, in afara de acel joc.Nu el e totul.Asa am patit si eu in urma cu vreo 2-3 ani in urma.Visam ce ma jucam seara si in timpul zilei. Visam ca nu puteam trece nivelele,nu puteam nimeri culorile bilelor(eram obsedata de Luxor!),parca pierdeam intr-una in vis . Intr-un fel era si un vis aventuros, in afara de faptul ca imi provoca neliniste psihica in timpul lui, iar cand eram treaza dis-de-dimineata nu puteam sa rezist butonului de aprindere al calculatorului pentru a reincepe aventura, de data asta reala, dar din ce in ce mai obsesiva.
Wow Toate raspunsurile sunt bune deci nu stiu cui sa-i dau Funda Dar raspunsul lui SaraJ m-a ajutat deci mersi seara trecuta inainte sa adorm m-am gandit la altceva si nu am mai visat jocul thx
Anonim5374 întreabă: