Nu poti sa stai si sa induri asa ceva!
Trebuie sa mergi neaparat la politie sa raportezi ce s-a intamplat, si la un medic ginecolog NEAPARAT. Jegosii aia e posibil sa fii avut ceva infectie, si oricum trebuie sa-ti faci un consult ginecologic dupa ce-ti incepi viata sexuala, poate face ceva si cu durerile. Mi-e scarba de societatea asta, nu stiu, chiar nu stiu cum as putea sa te ajut. Dar nu poti sa stai sa induri singura, am inteles, nu vrei sa faci mare caz din asta, dar macar fa-ti un control sa fii sigura ca e totul bine.
Nu cred ca ar risca nici sa incepi sa mergi la un psiholog o vreme, ar fi bine pentru tine sa te descarci si sa primesti niste sfaturi adevarate.
Imi pare extrem de rau. N-am cuvinte, ai multa grija de tine si iti tin pumnii sa fie totul bine la final.
Bună! I mi pare rau ca ai pătit asa ceva, mergi urgent la politie, si faci plîngere, după aceea mergi la medicul tau ginecolog sa te consulte,, ce animale si au batut joc de tine, spune i mamei tale ce ai pătit, sa vina acasa, sa mearga ea cu tine, riscul unei sarcini este mare, nu sta asa cu durerile alea, ai avut macar luna asta ciclu? Erai in perioada fertilă? Ca daca erai, atunci poti vorbi de o sarcină, lichidul preejaculator de pe penis inaintea spermei are rolul de a lubrifia penisul, si da, contine spermatozoizi activi, in momentul penetrării poti ramîne gravidă. Mergi mîine la medic chiar daca este duminică, vei gasi spitale deschise, nenorocitii ăia care au abuzat de tine trebuiesc aspru pedepsiti de politie, mai ai frati, sau surori? De unde esti din ce zonă? Vinovata este fata aia care te a chemat la ea, nu trebuia sa mergi singură acasă, trebuia sa mergi cu un taxiu sau cu incă o persoană pana acasa la tine. multă sanatate.
112, imediat!
Fără nicio teamă!
Nu trebuie să lași niște netrebnici liberi, să mai facă și altora ce ai pățit tu.
Buna!
Sfatul meu psihologic:
-invinge orice forma de emotie negativa,de teama!
-refuzul de a ierta implica in mod necesar povara timpului psihologic.
-prezentul este tot ce vei avea vreodata.
-viata ta,este in aceste moment.
-viitorul este o replica a trecutului.
-cand mintea ta este impovarata de trecut, traiesti aceleasi lucruri.
-calitatea constiintei din prezent da forma viitorului, care nu poate fi trait decat in clipa de acum.
-identifica-te cu mintea, observa gandul, nu-l analiza!
-asculta linistea din spatele oricarui sunet!
-observa cromatica, nu interpreta!
-modifica-ti gandul, sau accepta-l!
-modifica-ti starea, sau accepta starea!
-simte corpul tau interior, scufunda-te in iluminare!
-traieste clipa de acum, prezentul etern, profund!
-nu exista salvare in timp, nu te poti elibera in viitor de problema ta.
-prezenta in clipa de acum este cheia libertatii.
-nu poti fii liber decat acum.
-anumite lucruri din trecut n-au mers asa cum ai dorit.
-iti manifesti o putere sa mergi mai departe, de ce s-a intamplat in trecut.
-te impotrivesti lucruriilor care exista deja.
-speranta te concentreaza pe viitor, neaga prezentul, neaga fericirea ta.
-situatia ta de viata exista in timp.
-viata ta exista acum.
-situatia ta de viata este o constructie a mintii.
-viata ta este reala.
Ideologii personale.Aleg sa renunt la depresie/ingrijorare/teama/dezamagire pentru ca:
-apare in urma constientizarii a unui lucru gresit.
-este rezultatul prejudecatiilor.
-sunt trist pentru ca sunt intr-o stare de regret.
-am o mare neplacere si suferinta.
-am o minte impovarata cu impotrivire.
-sufletul meu este incatusat, in suferinta, in judecata pacatului.
-am de ce sa ma ingrijorez.
-am o stare de depresie.
-sunt captat in necuratie si suprare.
-sunt singur impotriva cerului.
-sunt nefericit si neimpacat.
-sufletul nu s-a detajat de trecut si de viitor.
Ideologii personale.Aleg fericirea, consta in urmatoarele idei:
-fac ceea ce imi consoleaza binele.
-fac ceea ce ma bucura pe o perioada lunga de timp.
-fac totul profund, din inima, nu din minte.
-renunt la orice modalitate de pacat.
-pot cu adevarat sa ma identific cu mintea.
-vreau sa il pot contempla pe Isus Hristos, regele sfintiilor si al ingeriilor, in purificare, slava si in gloria pentru eternitate.
-sunt impacat cu trecutul, m-am iertat.
-traiesc curat prezentul.
-prezentul etern imi da bucurie.
-ma pot bucura de clipa de acum.
-nu mai am de ce sa imi fac griji.
-simt sanatatea si viata din mine.
-am o minte iluminata, purificata.
-de astazi(data), mi-am schimbat viata radical.
-ma detasez de pacat, de ce nu-mi aduce fericirea si pacea.
-confer o viata noua.
-nu ma mai intereseaza ce mi-a placut candva.
-imi consolidez sanatatea si bucuria.
Iti doresc toate aceste acumulari psihologice facute de mine, sa le contemplezi!
...Cand am inceput sa citesc credeam ca e una din acele intrebari cu tenta amuzanta.Pe masura ce am citit am realizat ca e serios si in momentul acesta sunt marcat, sa spun asa. Vreau sa incep cu cel mai important lucru si anume, renunta la ideea de sinucidere.Pe mine ma ajuta gandul ca viata e o lupta iar atata timp cat inca se mai poate, mai bate inima in mine si nu am murit, de ce as renunta eu insumi la lupta? Nu pierzi pana nu renunti.
Si incearca sa nu te lasi prea mult afectata de acest lucru, desi sunt sigur ca nu o poti face si realizez ca e o situatie dificila, trebuie sa intelegi ca nu trebuie sa traiesti cu frica de acum inainte si sa-ti continui viata.Multe lucruri se vor mai ivi, nu pot spune daca la fel de grave, mai mult sau mai putin, dar lucruri bune si lucruri rele se intampla zilnic.Trebuie sa constientizezi ca nu se incheie nimic aici si sa realizezi ca mai ai un drum lung in viata. Dupa ce treci de gandurile sinucigase,lucru care ar trebui sa-l fi facut pana acum, lasa alea in urma, nu sunt o rezolvare.E de apreciat curajul pe care il ai, sa descrii ce ai patit in public, dar acum trebuie sa faci acelasi lucru si in realitate.Nu-ti cunosc familia. Bunicii tai e posibil sa nu poata face mare lucru,dar trebuie sa discuti cu mama ta, vezi ce zice si ea si indiferent de ceea ce zice, du-te la politie cat mai repede, cat inca mai iti amintesti cat mai bine fetele indivizilor, sa poti sa ii descrii.Incearca sa-ti notezi orice lucru ce ar putea ajuta pe care ti-l amintesti.Si neaparat sa discuti si cu mama ta,o sa fie un lucru dificil de facut, dar trebuie facut.
Iar legat de liceu, sa ignori total orice lucru rau, oamenii inteligenti te vor sustine iar cei care nu o vor face si cei care se vor amuza nu merita sa le acorzi atentie.
Tot ce-ti mai pot spune e sa ramai puternica, sa-ti continui viata cu barbia ridicata si zambitoare.Nu te lasa pusa la pamant de acest incident.Pari o fata foarte inteligenta.Sunt sigur ca in timp viata iti va deveni mult mult mai buna.
In caz ca simti nevoia sa discuti cu cineva, trimite-mi un mesaj
Unii barbati sunt niste animale si sa fie castrati, iar boasele lor sa fie aruncate si mancate de caini, ar trebui ca p*** lor sa fie torturata ca unele fete care nu merita sunt primele victime, fete nevinovate cu probleme, eu daca as fi in locul tau i-as omora!
Dami in privat facebookul tau si iti voi spune prin ce am trecut eu si cum am facut fata situatiei si tot am 17 ani si sunt din 2000
catalin542000 întreabă: