| SpigiBb a întrebat:

am o problema,ieri mi-a fot spart contul d email de un 'prieten' si se folosete de el pentru propria lui distractie,mi-a schimbat parola la mess si la tot,si treaba este ca pe acel email am eu niste chestii,comenzi facute pe net si niste contracte de angajare alor niste prieteni,am incercat sa vorbesc cu el si nimic nu pot recupera parola/contul, o rugaminte am stiu ca nu e bine dar e singurul mod, stie careva un keylogger cu care ii pot trimite exemplu o imagine si sa se infecteze pc-ul lui si sa aflu parola mea de la cont? stiu ca exista dar de unde il pot descarca si cum sa il folosesc? v-as fi recunoscator.PS:n-o sa il folosesc in propriul interes doar pentru a'mi recupera contul va rog eu mult dau 2-3-10 Funde ajutati-ma ca am contractele acelea, va rog Fundasad

3 răspunsuri:
| narukgeo a răspuns:

Dar poti sa dai click pe "Forgot password" si poti schimba parola...

| Alexander121 a răspuns:

VZ ca foloseste un alternative email..intra in setari dua ce iti schimbi parola si dezactiveaza\sterge optiunea cu alternayive email succes

| HVI a răspuns:

Recupereaza-ti parola cu forgot pass. Apoi schimba adresele de mail alternative si ai scapat. E complicat sa folosesti keylogger si ma indoiesc ca vrea el sa primeasca un fisier de la tine ca sa ajunga llogger-ul in PC-ul lui.