| cosmyN212000 a întrebat:

Am o urgenta maree, am 13 ani si am facut primul meu program de eroare falsa si i-l-am dat lu un prieten sunt prietenul lui de vreo 1 saptamana, si cand i-l-am dat a zis ca maine ma zice la politie ca heckaresc la eroarea falsa scria:Buna ziua! Ai 2000 de lei plata la internet+stergerea bios si a fisierelor, Va uram o zi Buna.Si m-a injurat in fine,eu ma ingrijorez partea cu politia,ce sa fac, ma sters de la skype si nu stie ca e eroare de pacaleala, precizez ca eroarea inchide pc-ul si eu imi inchid pc-ul cu ea.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ha ha lol, ce politie, ce heckareala... o gluma poasta din partea ta...

| OoKidaLoveoO a răspuns:

Pai nici tu nu trebuia sa o dai!-.-Imi pare rau de tine da poate sa iti dea amenda sau chiar sa te bage la casa de corectie..Incearca sa o iei inapoi cu ceva ce vrea el, nu stiu ce aveti voi pe acolo, o sa vrea el ceva, poate o sa iti ceara bani..Mrg nu ai ce sa faci, oricum nu cred ca te zice la politie oricum si daca te-ar zice ar trebui sa existe cineva sa depuna plangere ca si la el a aparut.Eu zic sa nu te mai complici cu asa ceva pentru ca daca nu esti atat de inteligent incat sa ii dai la cineva aproape necunoscut asta nu are rost!

| Siegfried a răspuns:

Eu zic sa-ti faci bagajele si sa pleci in Muntii Fagaras 2-3 ani.

| anonimiussandicartiozeropmmdy a răspuns:

laughing) Daca nu ai ce face

| Iris123 a răspuns:

Spune'i prietenului tau ca a fost o gluma si gata

| papercut15 a răspuns:

O gluma proasta din partea ta prietene, daca nu ii te revansezi suferi consecintele.