anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am să scriu un discurs lung despre realitate(jumătate din ea), aveți răbdare, citiți și vă aștept răspunsurile

Am întâlnit mulți oamenii care m-au trădat, m-au făcut să plâng, m-au transformat din om, mi-au afectat starea de sănătate, niște diavoli veniți pe pământ(la figurat), acei oamenii sunt acum foarte răniți deoarece După faptă și răsplată, eu mi-am văzut de scop și am mers m-ai departe dar curiozitate mea e la ce folosește răutate? pentru ce este utilă ea? sigur, și eu am fost geloasă, dar o gelozie constructivă care m-a făcut să mă perfecționez.

Am trecut de la răutate la scopuri, deci, eu cred că fiecare are un scop, nu trebuie să așteptăm să se întâmple ceva magic, trebuie să reacționam, eu am avut și am un vis de la 5 ani, acum am 17 și nu s-a întâmplat nimic, când am devenit mai măricică, adică la 8 ani mă rugam aproape în fiecare zi, reacționam foarte mult cătam la televizor oferte pentru castinguri, stăteam ore în șir să văd reclame care anunță castinguri, mergeam la agenții, mă rugam, căutam pe net, și tot nimic, merit să mi se îndeplinească visele, nu sunt o persoană rea, nu merit marele rău care mi s-a întâmplat, de ce mie asta? visul meu a rămas neschimbat până acum la 17 ani, am realizat că viața e o tâmpenie, visele sunt în zadar, e o rugăciune în zadar, un vis fără rost, o dezamăgire, nu voi fi fericita până nu îmi voi ating scopul.nu vă întrebați, oare câte nopți plânse au trecut de atunci? are câți ani visul meu a rămas nemișcat? oare cât timp am sperat? oare cât am muncit? oare cât am VISAT?, nu doresc nimănui ceea ce mi s-a înttâmplat mie, de aceea vreau să luptați pentru scopurile voastre oricare ar fi acelea, am terminat! Știu că veți spune că eu nu am probleme adevărate.BA AM! Chiar EXTREM de mari, am suferit mult, mi-am vărsat doar o jumătate de sfert din suferință, mai e multă, aștept răspunsuri.

Nu uitați, luptați pentru scopurile voastre, nu faceți satisfacție nimănui, vedeți-vă de treabă, nu încetați dă credeți și să visați.

1. Ce reiese din ce am spus?

2.Vi se pare că am dreptate?

3. Păreri?

P. S. răspundeți pe rând la toate întrebările, mulțumesc.

14 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Bună! m-ai emoţionat cu povestea si lucrurile pe care le-ai spus!
1-că esti o persoana inteligentă!
2-da! ai dreptate pe jumătate.viata nu este o risipă.ea are si părţi bune şi părţi rele.noi trebuie să trecem peste această suferintă.nu putem sta tristi toata viata.o să vezi tu ca o sa vină soarele şi pe strada ta!
3-pe jumătate adevarat.am spus la 2 de ce.
o seară funny!

| noktambul a răspuns:

Ma intreb cam ce discurs despre realitate o sa publici cand vei avea 34 de ani.Sau 17 x 1/2 x 1/4 ani, ca sa fie completa marturisirea "suferintei" tale. Esti total confuza. Du-te si te culca! Culca-te ca sa dormi sau cu cineva dintre oamenii care "acum sunt foarte raniti", te-au tradat, te-au facut sa plangi, te-au transformat din om, ti-au afectat starea de sanatate etc. Ai vrut sa fi fotomodel si nu ti-a iesit! Si pentru asta sunt de vina "diavolii veniti pe pamant". Toate fufele se viseaza fotomodele! Alt scop in viata nu ti-ai gasit? Esti, intr-adevar, de plans!

| anonim_4396 explică (pentru noktambul):

Nu știu de unde ai scos-o că vreau eu să fiu fotomodel, de unde vrei tu să insinuezi asta? nu ăsta este.este un scop care este foarte rar,nu mulți oamenii se gândesc la el,ce ți-a venit să te iei de mine? dacă erai în locul meu te ****ai singur în gură,dar eu la cât am plâns toată ziua nu mai am dispoziția necesară, baftă în viață, că ai nevoie mare.

| noktambul a răspuns:

Multumesc pentru urare. De fapt tu ai nevoie de "bafta" sau mai degraba de lumina in capatana. Pai, daca tu, de cand ai devenit "mai maricica (8 ani) " si pana in ziua de azi cand ai 17 ai stat cu ochii belitzi in televizor dupa casting-uri si altele asemenea in loc sa iti vezi de carte, ce compasiune pot sa am pentru tine?!

| anonim_4396 explică (pentru noktambul):

Nu trebuie să ai tu, trebuie să nu te bagi dacă nu îmi faci bine, sunt liberă să îmi exprim gândurile.

| DrunkenRat a răspuns:

Dupa un oarecare grad de suferinta ajungi in stadiul in care nu spui nimic nimanui pentru ca iti pare normal si "de suportat", daca la acea suferinta se mai adauga ceva, ajungi in faza in care incepi sa te vaiti pe unde cum cu orice. acea faza la care numai faptul ca ceilalti sunt indiferenti te enerveaza. Daca se mai adauga si la acea agonizare juniora inca ceva. suferinta, ajungi in faza in care nu mai vorbesti despre ea niciodata. Si in acest stadiu se formeaza o perspectiva buna asupra vietii. Dupa cum vezi, aici sunt 3 stadii. Tu te incadrezi in cel de al doilea.
Pe de alta parte nu exista esecuri, exista rezultate bune si rezultate mai putin bune ale actiunilor tale. Castiga cel cu vointa mai mare, daca ai avut un vis si nu l-ai dus la capat, inseamna ca nu au lucrat suficient. Nu exista vis prea mare si nici visator prea mic, dar totusi succes fara efort gasesti numai in dictionar. Desi am 15 ani si consider ca nu am trecut nici prin jumatate din deceptiile pe care mi le pregateste viata, cred ca am gustat suficient din mascarada asta.
Ca opinie personala pot spune ca adevaratele suferinte sunt cauzate de bolile mentale. In perioada in care acea persoana este in faza de criza, agonizeaza pur si simplu pentru nimicuri. Acea tulburare psihica ii mareste deceptiile, iar atunci cand depaseste momentul de panica, revenind la normal, aceasta agonizeaza din nou meditand la ce a facut/gandit. Este un chin teribil sa te trezesti dimineata dorind ceva, la amiaza osciland intre boala si realitate iar seara distrugand totul. Dupa care sa reiei totul de la inceput iar si iar, pentru anii de zile. Nu vorbesc din ce visez. Pur si simplu exista si asa ceva si exista si mai rau, cu referire la bulimie, bipolaritate, dubla personalitate etc. Alea sunt drame adevarate, conflictele interne cauzand si conflicte externe si invers, nu romeo si julieta unde au comis suicid de la prea mult bine si cu certitudine nu un divort banal sau o cearta intre liceeni. Sa nu crezi ca judec ce vad, am trecut si eu printr-un divort si nu am murit.

| devilll a răspuns:

1.continui sa lupti pentru ce ai visat de mica
2.fiecare trebuie sa lupte pentru scopul sau visul sau.DA
3.Te zbati sau dispari.

| AnimeChu a răspuns:

1. Ca au existat nişte oameni în viaţa ta care te+au dezamăgit şi din această cauză nu mai crezi în visele tale
2. Ai dreptate in legătura cu privirea asupra lumii şi asupra oamenilor care într+adevăr sunt răi şi nu merită să-ţi baţi capul cu ei.
3. Indiferent de ce cred ceilalţi din jurul tău, indiferent de ce s-a întâmplat, nu trebuie să renunţi la visul tau. Ştiu cât de greu e să-ţi susţii visele într-o societate care ştie doar să critice, dar nu renunţa. Visele devin realitate!

| enamel a răspuns:

Eu nu înțeleg o chestie... Stai și te plangi pe TPU, ba de una, ba de alta. Știu că la 17 ani suferința e mare, da, eu am aproape 17 și știu cum e. Dar dacă tot suferi atât din cauza unora, ce te face sa nu îi ignori? Îți zic ceva de rău? Ignoră totul, ce te strofoci atât. Dacă își bat joc de tine, plătește cu aceeasi moneda. Nu pune la suflet, ignoră, încearca sa fii dură. Că de nu, degeaba ai vise. Nimeni nu reușește nimic ținând capul plecat. Și la 17 ani ar trebui să gândesti mai matur.Degeaba te rogi, dacă nu faci ceva concret. Wake up, this is reality. Don't cry for anyone, be tough, or else, you won't succeed. Asta e viața, nu e roz, dacă ai idealuri pe care le vrei atinse, fă ceva, nu plange pe TPU, că nimeni nu te ajută.

| adisuper a răspuns:

1)Că nu ai avut o viaţă deloc uşoară(dar cine mai are în vremea de astăzi)şi că ai suferit mult
2)Depinde de vis. Dacă îl numeşti vis mă duce cu gîndul la ceva irealizabil,deci nu are rost să lupţi pentru cît timp şti că o faci degeaba,dar dacă există o şansă, mică, dar totuşi o şansă să ţil împlineşti se merită
3)păi...cum am zis şi mai sus nu mai folosi termenul de "vis", spune că ai un plan de viitor, nu un vis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
1- Eu cred ca ai avut o perioada a copilariei mai grea din cauza faptului ca ai intampinat multe obstacole din cauza visului tau. Au fost persoane care te-au descurajat si ti-a fost greu. Te inteleg.
2- Ai dreptate cand zici ca trebuie sa lupti pentru scopul tau ca nu trebuie sa incetezi sa visezi dar viata nu e o risipa de timp, viata e minunata daca stii sa razi de fiecare data cand ai ocazia, sa treci peste rautatea celorlalti.
3- Eu cred ca tu trebuie sa lupti chiar daca oamenii te descurajeaza.,, Cand iti alegi un tel tinteste LUNA! Chiar daca nu vei reusi pe deplin cu siguranta vei trai printre STELE!"
Sper ca te-am ajutat. :*

| Andreeaa56830 a răspuns:

Dai funda?

| Julyanne a răspuns:

1.Nu te-ai dat batut-a atatia ani, si chiar daca ai suferit, tot ai luptat.
2.Da ai dreptate.
3.Iti multumesc ca m-ai ajutat, fiindca am o viata foarte grea, ca si cum toti ar fi intr-o echipa, iar eu singura.Tu si libertateanoastra@yahoo.com m-ati invatat sa lupt, sa rad cand sufar, sa fiu mandra ca sunt diferita fata de ceilalti.

| 0Maria0 a răspuns:

1.Spera in continuare si lupta in continuare
2.Da,ai dreptate
3.Imi place ce ai scris si nu te lasa mai incearca mult ca moarta inca nu ti-a batut la usa