| al3xby3x a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare! cum se pune un aspect la profilul d hi5 adica nu orce aspect adica sa pui u p hi5 o poza care iti place tie si ea sa vina in mai multe patratele intelegeti? dau funda plz zz help!

Răspuns Câştigător
| Biuka a răspuns:

Profilul meu -> In partea stanga sub imagine dai pe Modifica aspectul -> In dreapta paginii sus in colt apasa pe CReeaza un aspect pentru profil ->Dai un nume aspectului(cum vrei tu oh go on ) Sub Pagina globala(global page) apasa pe Browse(Alegeti fisierul) Si de acolo iti alegi poza din calculator care vrei sa fie pe profil. Apoi dupa ce ai ales poza apasa pe sagetile alea micute albastre de sub poza.Mergi jos cu pagina si dai salvare->Acuma sus apare o casuta verde unde scrie asa "Aspectul propus de tine a fost salvat. Acest aspect poate fi acum găsit în galeria Aspecte realizate de mine. Acolo poţi alege aspectul pentru a-l utiliza în profilul tău sau poţi relua editarea sa mai târziu" Apasa pe Aspecte realizate de mine. Acolo gasesti aspectul tau si apasa pe "utilizare aspect" Si gata #:-s Succes!

3 răspunsuri:
| CristinaDumitru a răspuns:

Da inteleg...intri in la profilul meu dupa aceea dai la modifica aspectul deasupra publicitatzi scrie aspecte create de mine creaza un aspect pentru profil dai pe creaza un aspect pentru profil... sper ca ti-am fost de ajutor.imi dai mie fundita te rog mult

| al3xby3x explică:

Multumesc mulltt!

| Biuka a răspuns:

Mersii de funda :*