| andreiutza_6212 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare: De ce nu mai vad ce scriu si ce primesc pe messenger? [Am mess 11]

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

NU VAD SCRISUL PE MESSENGER
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter ,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi ,se da click pe
HKEY_CURRENT_USER ,dupa care Software ,dupa care Microsoft ,dupa care Windows ,dupa care CurrentVersion ,dupa care Internet Settings ,dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete
Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC,sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal...enjoy it.

1 răspuns:
| NicusorYo a răspuns:

1.I got Ice in my Veins,Blood in my Eyes, Hate in my Heart, Love in my Mind.
2. Dulce sau amar[a], cuminte sau vulgar[a] raman mereu original[a]winking
3.Cumpar droguri...pentru relatii sunati-ma la numarul 112/995. ofer cazare la termen lung dupa incheierea contractului...rog seriozitate laughing
4.IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT’S MORE IMPORTANT TO BE NICEwinking
5.Pe ai mei dusmani as vrea sa-i vad la Prima TV, la tradati in dragoste ca iau inselat AMANTELE...
6.Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ!
7.Beau bere... sa-l fac sprit pe Jack Daniel`slaughing
8.StAu MeReU iN fata VoAsTrA sH`i La ToAtE vA dAu ClAsA VoI mErEu Ma CoPiAtZi Si Nu puteti sa ma eGaLaTzI
9.InventeaZa'tSi reguliile tale in joCul altCuiva fi fals] triSeaza deS fi Sigur Ca vei CaStiga un joc perverS Lumea jOaca doar pentru '. intereS!
10.DnD... fac baie[kiss]blushing
SPER CA TE-AM AJUTAT:d, FUNDAwinking?