| angelinthenight a întrebat:

am si eu o intrevbare cu privinta la trecerea dincolo afara. parinntii mei sunt divortati si stau cu mama. am nevoie de ceva act la mana ca de exemplu o procura ceva?

PS: tatal meu nu prea vrea sa-mi dea semnatura avand putina ciuda pe mama si eu. aici stiu ca cam nasol dar habar n-am cum sa fac.
ar fi alte modalitati?

1 răspuns:
| Baton a răspuns:

In mod normal trebuie sa fi trecuta pe pasaportul mamei si sa ai aiba acte pentru tine.
am patit si eu chestia asta cu soramea ca nu au vrut vamesii unguri sa ma lase sa trec cu ea desi aveam o procura si in plus de asta tatl era undeva la racoaretonguelaughing si nu a intervenit in poveste fiind fortat de imprejurari.in fine.
cred ca trebuie sa aiba semnatura tatalui daca "tribunalul" nu te-a incredintat mamei.
una e sa stai cu mama si alta sa fie o decizie pentru asta. oricum ideea e ca trebuie de la ambii parinti semnatura altfel nu visa sa pleci in tari mai calde tongue
cat despre alte modalitati nu cred ca sunt avand in vedere situatia actuala si controalele care la fac vamesii unguri...am venit de 2 zile si au cautat ungurii de zici ca era aur in autocar rolling on the floor