| Candylicious a întrebat:

am si eu o mare intrebare.Cum este pentru o fata sa fie studenta la Academia de politie? (daca sunt asemenea studente si puteti raspunde la intrebare as aprecia acest lucru) imi dorescu mult ca dupa terminarea liceului sa ma urmez cursurile Academiei.Sunt abia in clasa a 9a dar simt ca asta este ceea ce vreau sa fac.Multumesc!happy o zi buna tuturor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu asta iti dorest cu adevarat, atunci n-ai decat sa te faci politista. De ce nu? Exista din ce in ce mai multe femei care aleg sa practice meserii care erau pe vremuri practicate doar de barbati, asadar nu este nimic neobisnuit. Ai doar grija la colegii care ar putea sa fie gelosi! Succes!

| Candylicious explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult pentru raspunshappy si da am auzit si de partea cu "gelozia".Ma gandesc ca daca faci ce iti place poti trece peste partea asta intr-un fel sau altul.

3 răspunsuri:
| tsunami11 a răspuns:

Da daca asta iti doresti nimic nu te poate retine si inca ceva am facut ceva ilegal sper sa vii sa ma arestezi.O zi buna si tie.

| Candylicious explică (pentru tsunami11):

laughing Partea cu arestatul cred ca trebuie sa fie cea mai tarelaughing mersi de raspuns.Seara faina!