| ๑•ิ.•ั๑copilashroz๑•ิ.•ั๑ a întrebat:

Am si eu o mare nelamurire si sper ca ma puteti ajuta.big grin Atunci cand sun pe cineva nu aud ce spune respectiva persoana, dar ea ma aude, insa daca introduc castile aud. Telefonul(samsung s 3500) este in garantie.Care sa fie problema de nu merge? Il repara cei de la garantie(vodafone)? Si daca le zic sa schime si carcasa este posibil sa o schimbe? mersi pentru rasp anticipat:*:*:

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Apasa pe joystick (joystick este butonul ala din mijloc) in dreapta in timp ce vorbesti cu cineva la telefon! apasa de mai multe ori si da-l la maxim. Si atunci auzi! Ai volumul castilor la minim! Functioneaza doar in timp ce vorbesti la telefon! By!

| Bybanu a răspuns:

Buna! Nu auzi pentru ca s-a stricat boxa. Daca este in garantie, te duci frumos cu el la "Vodafone" si le dai telefonul, le spui problema si in 10 zile ti-l da. Carcasa nu ti-o schimba.Aia o cumperi tu.big grin

| Biiiiiia a răspuns:

Buna:*Asa mi se intampla si mie, tot cu un Samsungwinking. Era scricat difuzorul. Ti`l repara cei de la Vodafone daca mai e in garantie.Carcasa nu au cum sa o schimbe ei.
Sper ca te-am ajutat :*
Pa-pa

Si cam cat m-ar costa daca mi-ar schimba-o ei?

| miha3Lla a răspuns:

Buna...am avut si eu problema asta...intr-adevar boxa este de vina, probabil este stricata, dar nu e mare problema pentru ca merge reparatwinking