| cris93 a întrebat:

Buna tpu.Am un bluethoos dar nu reusesc sa incarc ceva pe telefon sony ericson k750i desi stiam ca cu click dreapta dar nu imi apare optiunea de trimitere prin bluethoos.Care ar putea fi problema.Si daca se poate instala ceva prin bluethoos. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| SRB a răspuns:

Trebuie creata o legatura bluethoth intre PC si telefon activeaza bluethoth pe ambele dispozitive si vezi sa fie ambele vizibile. La telefon intra in meniul settings mergi apoi pe tabul conectivity si accesezi bluethoth apesi turn on, la vizibility trebuie sa fie bifat show phone, la my devices apesi new device si dai add astepti sa gaseasca PC-ul daca aici ai activat bluethoth nu ar trebui sa ai probleme pentru a activa bluethoth pe Pc o faci din softul bluethoth.Ar trebui sa mearga sa transferi usor fisiere intre tel si PC si invers si eu am un K750i si nu am nicio problema cu bluethoth meu un edimax EB-MDC1.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am explicat ca pot lua fisiere din tel dar nu gasesc cum sa bag in tel.Desi telefonul imi vede bluethoth de la PC si Invers. Da si am un bluethot BLUE SOLEIL. Totusi care ar fi cauza?