| cristinasotir a întrebat:

Am un cont pe facebook si am intrat pe el, apoi cand am vrut sa ma deconectez am vazut ca mi-a ramas acolo email-ul si parola, si poate intra cineva din familia mea. am incercat sa nu mai bifez casuta unde scrie 'pastreaza-ma conectat' dar tot asa ramane. Si are o culoare galbena, nu mai este alb, cum era pana acum. Va rog sa ma ajutati, dau funda. mersii anticipat.

Răspuns Câştigător
| Chrisssa a răspuns:

Ai Google Chrome? Daca da, te pot ajuta...

| cristinasotir explică (pentru Chrisssa):

Da, da am.

| Cutitaru_Culai_1970 a răspuns (pentru Chrisssa):

Da

| Cutitaru_Culai_1970 a răspuns (pentru Chrisssa):

Da da am

7 răspunsuri:
| maia10 a răspuns:

Daca folosesti mozilla, deschide browserul, mergi la unelte (tools), optiuni(options), confidentialitate (privacy), ai acolo ''curatare istoric'' si dai sa curete tot istoricul. Vezi daca merge.

| cristinasotir explică (pentru maia10):

Eu am google chrome.

| deskjet97 a răspuns:

Iti pot sugera sa stergi istoricul de la browser sau daca si atunci iti apare in continuare vezi sa nu iti apara in stanga jos sub Email : Memoreaza Parola sau ceva de genu. asta daca ai browser in romana, daca il ai in Engleza iti apare Keep me logged in. Sper sa iti fie de folos.

| Andrei_Iulian_1992 a răspuns:

Sall banuiesc ca cand ai intrat pe fb ti-a aparut ceva sus cum ar fi : savazea parola pe acest site ceva de genu' ei iti pot sugera 2 modalitati: 1.Iti schimbi parola sau 2. Dai click dreapta pe id si dai ''delete'' (si pe parola si id) funda? big grin