| Madalaina a întrebat:

Am vazut intamplator aici pe site o intrebare despre tinctura de propolis,daca poate fi folosita ca masca. Am vazut acolo diferite raspunsuri. Eu nu vreau sa folosesc ca masca,vreau doar sa tamponez un pic semnele care le am pe obraji, nu sunt prea evidente insa ma deranjeaza pe mine. Ar fi ceva probleme daca as face asta? Adica sa arda pielea sau alte chestii cum am vazut la intrebarea cealalta raspunsuri de genu. Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu arde fata, dar ar putea sa o deshidrateze, mai ales in cazul in care ai tenul uscat, intrucat tinctura contine alcool.In orice caz, o poti incerca, iar daca nu-ti prieste, poti inceta tratamentul. Tinctura de propolis este foarte buna pentru astfel de probleme, iar sansele sa apara incidente neprevazute sunt minime.Nu o folosi in cazul in care stii ca esti alergica la propolis, sau ai sensibilitate la alcoolul rafinat, In caz contrar, o poti incerca fara ezitari.Numai bine.

| Madalaina explică (pentru anonim_4396):

Eu ieri am inceput sa o folosesc..Defapt aseara. Am lasat-o pe timp de noapte si nu am patit nimic. Dimineata cand m-am trezit si m-am spalat pe fata, ori mi se parea mie ori petele chiar au mai dat inapoi. Pot face oare la fel si ineseara? sa o las pe timpul noptii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madalaina):

Da,e foarte bine cum procedezi, dar iti sugerez sa pui un prosop pe perna pentru ca poate pata fata de perna si e mult mai ok sa "sacrifici" un prosophee hee.Cu timpul va avea rezultate foarte ok.

| Madalaina explică (pentru anonim_4396):

Multumesc din sufleeeet:*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madalaina):

Cu mare placerehappy.

9 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

In principiu nu. Daca l-ai luat de la plafar sau farmacie gata preparat verifica concentratia alcoolica.

| Amilik a răspuns:

Nu exista riscul de arsuri.In fiecare seara, dupa curatarea tenului, se sterge fata cu o discheta de bumbac imbibata in tinctura de propolis. Dupa 10 minute se repeta tratamentul si se lasa sa actioneze jumatate de ora dupa care se clateste tenul cu apa calduta.

| Madalaina explică (pentru Amilik):

N-as putea sa las sa actioneze peste noapte?

| Madalaina explică (pentru Amilik):

Pot lasa sa actioneze peste noapte? Are ceva?

| anonimus65 a răspuns:

Nu este nici un risc dar ca sa isi faca efect mai repede fa o baie pentru ati deschide pori eventual fate cu sapun lichid pe fata dupa care te dai cu tinctura de propolis doar tamponand si nu vei pati nimic