| stefanionut97 a întrebat:

Buna TPU.
As dori sa instalez windows 8.1 pe calculatorul pe care il am la tara. Problema este ca nu am internet(stand destul de putin acolo nu am fost tentat niciodata sa platesc un contract pentru internet).
As dori sa stiu daca acest windows se poate instala fara aceasta conecsiune activa. Deoarece il am instalat la Bucuresti si mi-a cerut sa imi fac nu stiu ce cont.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contul Microsoft(implicit logarea/autentificarea cu acesta) nu e obligatoriu.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da contul de la Microsoft nu e obligatoriu sa ai net, eu cum sunt pe laptop am 8.1 dar nu sunt mereu conectat la wi fi-ul din camera deci nu ai probleme cu necesitatea unei conexiuni de internet la tarawinking totusi nu stiu ce o sa faci fara net pe pc

| alinaalin955 a răspuns:

Cand instalezi Windows 8 mai bine scoti cablul de la Net.Deci nu este nici o problema ca nu ai Net.
Nu faci nici un cont. Dupa instalare click pe customize nu pe use express settings. Apoi click pe No, don't turn on sharing or connect to devices.
La sign in to your PC dai click pe sign in without a Microsoft account. Apoi apare din nou sa confirmi si dai click pe Local account.Introduci un nume de utilizator.Nu pui parola.Finish.