Buna miley uite un linq foarte bun si practic;) http://www.youtube.com/watch?v=fGAPUzH7-eQ
sper sa te ajute iar dupa sa postezi linq la blog sa vedem ce a iesit :D
Bine...
Eu am un blog si l-am facut pe Blogger, un site al companiei Google. Acolo iti poti face usor, in cativa pasi un blog.
Uite link-ul : www.blogger.com/
Trebuie sa ai un cont Google ( Google + sau Gmail ).
Dupa ce te-ai logat, apsi pe "Blog Nou". Acolo va trebui sa pui titlul blogului tau, adresa ( ex. : www.exemplu.blogspot.com ) si sablonul ( cum vrei sa arate blogul tau ). Oricum le poti schimba dupa terminarea blogului. Va trebui sa astepti, ca sa se testeze disponibilitatea adresei si titlului.
Apoi trebuie sa introduci alte date cerute ( pentru acele lucruri nu ai nevoie de ajutor ). Poate trebuie sa mai bifezi casute, in functie de preferintele tale. La sfarsit, trebuie sa scrii postarile. Dai click pe " Postare noua " si incepi sa scrii titlul si continutul. Daca mai ai nelamuriri, scrie tot aici si te ajut. Sper ca nu s-a schimbat de cand mi-am facut eu blogul.
Succes :)!
Webnode.ro si ai un tutorial rapid si usor de urmarit ca sa iti creezi contul si blog-ul. Apoi mai sunt diverse explicatii la fiecare element legat de unde si ce poti scrie.
Ilinca21 întreabă: