Chrome-ul este mai nou si are viteza de conectare mai mare decat mozilla firefox! Ia-ti Chromul si testeaza-l o sa vezi ca nu o sa-ti para rau! Funda?
Eu una folosesc google chrome.mi se pare ca functioneaza mai bine si incarca mult mai repede siturile cu continut flash.plus ca nu trebuie sa instalez nici un flashplayer sau alte plug-inuri
Mie mi se pare mai bun si mai prietenos mozilla firefox:d
Si cred ca e si mai sigur
Toate astea cu cel mai bun browser dintre mozilla si google chrome.sunt doar prostii.nu conteaza browseru ci viteza de internet, spre exemplu eu am 12, 80 mb/s si cu google chrome are un lag de nedescris, dar cu mozila e mai ceva ca primul film 3D, acum na daca ai sa zicem de la 10 mb/s in jos e indicat sa folosesti google chrome, pentru ca e mai slab.
http://www.speedtest.net/ dai begin test si dupa click pe kilometraj, o sa vezi ca se incarca ceva si dupa te uiti la upload speed, bafta!
Daca e sa vorbim despre Windows 7. Ei bine, Internet Explorer 9 intra pe un site in 0.93 sec iar Chrome in 1 sec, Firefox 4 intra si el in 1.2 sec sau ceva de genu'. Dar, IE9 si Firefox mai pierd din viteza daca Windowsul tau nu e 100% fresh iar Chrome ramane stabil si bun. Sfatul meu: foloseste Chrome, dar sa ai si IE9 si Firefox in caz de ceva
YooZar întreabă:
vladlove123 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: